Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mě to také Zeman,jako prezident,tentokrát přehnal,ale když čtu příspěvky antizemanoců,tak u některých bych pochyboval,jestli dokončili ZŠ.Nikdo jim nebrání kritizovat Zemana,ale tihle rádoby fanatici nerozlišují mezi kritikou a nenávistí,nebo naopak mezi sympatiemi a nekritickou láskou,a běda těm,co s nimi nesouhlasí,tak jsou to bolševici,xenofobové a rusofilové.Nadávají na komunisty,ale chovají se jak rudá svoloč 50.let.

0 0
možnosti

Zeman to ve své samolibosti hodně přehnal, a ne poprvé, spíše je to u něj pravidlem, podle mě zcela ztratil soudnost a kdybych byl příkrý, tak ztrácí svéprávnost

0 0
možnosti

Je to bouře ve sklenici vody. Zeman prostě chce mít lidi v "šachu". Teď na ČT24 laškuje na tiskovce s Haškem, pučistou ... .

Bohužel jde o přízemní a jednoduchou politiku jak se udržet na výsluní, nedá moc práce a obyvatelstvo to prostě žere ... .

Je to návrat do doby kamenné, bohužel chybí nová generace politiků, jež je konstruktivní a přemýšlivá a nechce jen třískat body a po mně potopa ... .

2 1
možnosti

a copak tady už nějaká generace politiků byla?;-D

1 0
možnosti

Tak jsem si pří téhle "aféře" vzpomněl na staré vystoupení pánů Šimka a Grossmana, když rozebírali dětskou říkanku "Prašná brána otevřená/zlatým klíčem odemčená/kdo do ní vejde, tomu hlava sejde/ať je to ten nebo ten, praštíme ho koštětem.

.......... konec říkanky je pak již otevřená výzva ke kontrarevoluci. Koho vy by chtěli praštit koštětem? Chápeme, dělníky, rolníky, milicionáře. Všechny, kteří by chtěli zarazit vaše soukromo kapitalistické rejdy.

5 0
možnosti

J69i78ř97í 88N45o43s78e20k

27. 1. 2016 15:29

Tady vlastně nejde ani o smysl pro humor, ale o znalost češtiny.

A vlastně nejde ani tak o znalost češtiny, jako o vhodnou záminku - akorát teď se povedla jen nevhodná, trapná záminka.:-)

0 0
možnosti

Spíše mě děsi lidé, kteří ztratili smysl pro humor. Ovšem ještě horší je, když si takoví lidé myslí, že jen oni jsou povoláni k tomu, aby za nás rozhodovali. To už si žádá jmenovitě si je zapamatovat a už nikdy do žádné funkce nevolit.

7 1
možnosti

jestli myslíte prezidenta Zemana, tak souhlasím, ten už ztratil jakýkoliv smysl a soudnost a právě on se domnívá, že je povolán jako arbitr blahosklonně urážet ostatní

0 0
možnosti

"Vždyť kdo na jeho výrok alespoň nenapsal blog?";-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.