Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a35n 98S58o13u45č19e70k

16. 11. 2015 6:58

Ve válce s islámem jsme v podstatě již mnoho staletí, jak ostatně již zde kdosi napsal. Nyní jsme ovšem v pozici, kdy evropští politici otevřeli nepříteli, v přeneseném výrazu, brány města a zbourali jeho hradby. Za pařížský masakr tak nesou velkou vinu a mohou vést patetické řeči a zapalovat svíčky třeba každý den, ale svoji vinu tím neodčiní. Dopustili to, že je v Evropě chaos, že hranice států nic neznamenají, že se zde prochází kdo chce. Dávno věděli a byli varováni, že mnoho občanů západních zemí odešlo bojovat na stranu IS a že tito lidé se vrátí vycvičení, zocelení a nainfikovaní tím nejkrutějším pojetím islámu. Těchto lidí jsou tisíce. A pokud v pátek řádilo v Paříži 7-8 teroristů, co se bude dít, až jich takhle začne řádit několik tisíc?

3 0
možnosti

hura....chtelo by se skoro napsat, vzdyt uz pomalu nebylo o cem psat. tohle je tak smutny... jednak vrazdeni lidi a pak pekny za tepla toho vyuzit a napsat, jak je to strasny....opakovane, porad dokola - to je smutny.... (a nezapomenout si dat pres profilovku 3 pruhy! tak se to prece dela....), ach jo

0 0
možnosti

Naprosto nechápu, jak redaktor Palata je schopen vyplodit tak nehoráznou blbost, že běženci jsou ve válce s terorem na naši straně.Ten člověk je nesvéprávný! Vždyť jedním z teroristů v Paříži byl běženec, který se do Evropy dostal před měsícem přes Řecko. Proč uprchlíci prchají před IS, frontou Nusra a podobnými radikály? Ať jdou proti nim bojovat a vybudují si pořádek ve vlastní zemi. Oni ale jdou vyžírat to, co vybudovali křešťané v Evropě. A budou je zabíjet jako nevěřící psy. Žil někdy tento Palata mezi muslimy? Určitě nikdy, jinak by nemohl psát takové pitomosti.

Proč barevní vyháněli bílé kolonizátory z Afriky, Blízkého východu? Ti, kteří byli ochotni a schopni pracovat, se tak špatně neměli. Bílý farmář měl v Africe 3x ročně úrodu. Černý ho vyhnal a zjistil, že on tu úrodu nemá pořádně ani jednou ročně a má hlad. Tak to vyřešil, že potáhne do Evropy a bude vyžírat to, co nevybudoval.

Proč zatím nikdo nezveřejnil, jakou kvalifikaci a jaké vzdělání mají uprchlíci?

Merkelová v nich vidí příliv pracovní síly. Jestli to myslí vážně, je hloupá a naivní. Do 15 ti procent z nich je schopno něco dělat, ostatní požadují pouze dávky a postupně si do Evropy  budou tahat jejich vesměs líné a pracovně nepoužitelné příbuzenstvo.

11 0
možnosti

Konečně si snad někteří uvědomí, že z Evropy se už dávno stal druhý Izrael.

Pokud všichni nebudeme důsledně a tvrdě vystupovat proti militantnímu islámu, tak svoje právo na svět který pro nás vytvořili naši předci a který považujeme za svůj a ten nejlepší z možných ztratíme.

Ať si sluníčkáři žvaní, buď my nebo ta miliarda nepřátel.

1 0
možnosti

Izrael ještě určitě nejsme, ale budeme, jen sem musíme pustit ještě pár stovek džihádistů.

0 0
možnosti

Leze mi z toho mráz po zádech. Měli jsme doma zrovna takový francouzský večer- francouzské víno a najednou přišla zpráva od bývalého kolegy, Francouze, přímo z Paříže...

0 0
možnosti

Pokud si toho redakce nevšimla, tak Evropa je ve válce s islámem již téměř 14 století a to ve válce, kterou inicioval Mohamed a jeho nástupci. 

Ale já se těším až napíše blog Polický a bude nám vysvětlovat, že vraždící muslimové nemají nic společného s islámem. A pak hlavní multitikulti ideolog idnesu Mánert, Palata, Bělka a další a večer bude pohádka o Syřanovi, který desetkrát změnil identitu,aby se dostal do Británie, kde dělá pizzu :)

8 1
možnosti

Ten snimek finalistu v tomto 'clanku' je opravdu podarenou veci.

2 0
možnosti

Dobrý den, děkujeme za upozornění. Fotku jsme vyměňovali, bohužel chvíli trvá, než se stránka aktualizuje, proto jste viděl onu fotografii finalistů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.