Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K47a87r70e25l 37B66o24č32e74k

16. 5. 2015 18:52

Kde je Vladimír Kroupa? Vydal dvě knihy. Obě knihy souvisí s idnes. První kniha byla částečně uvedena na Idnes blog - Tanec s bílou smrtí. Věnuje se problematice, která je velmi aktuální, a to drogám. Kniha měla ohlas u čtenářů. Druhá kniha vznikla z povídek uveřejněných na blogu Idnes - Hoď kamenem, kdož jsi bez viny. Dále je zde velmi mladá a nadějná spisovatelka, která již vydala dvě knihy, jednu o mateřství a druhou pohádkovou, netypické pohádky do každé rodiny. Tereza Boehmová, která po velmi úspěšném studiu v USA i Česku začala působit na blogu idnes. Měla by být reprezentována, stejně jako pan Kroupa. Když Idnes propaguje sepisovatelku, která cosi sepsala v roce 2002! a kniha doteď leží na pultech, proč ne Kroupu? 30 procent pro život - neprodalo se ani 30 procent. Nespravedlivé. Nepojedu tam.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel se letos nemůžu zúčastnit, protože musím dělat korektury na své knížce. Vladimíra je fakt škola, zasloužil by si pozvání nebo alespoň prezentaci!

2 0
možnosti

Škola ho bude, až si doděláme s Vláďou tu maturitu. Teda jako von, myslím. :-)

2 0
možnosti

A kde je Vláďa Kroupa, aha? Ten vydal již dvě knihy. "Ranec s bílou drtí" a "Hoď kamenem, kdož jsi bez vína". Proč jste ho nepozvali? To je ostuda, todlecto. Taková Hubeňáková teprv vydá a už se tam bude producírovat. Tak abyste věděli, já nepřijdu.

7 0
možnosti

Souhlasím s Vámi a vůbec se nedivím Vašemu spravedlivému rozhořčení! Co tam třeba pohledává jakási Dianová, která vydává knihy na sklad, které se pak po letech místo na kusy prodávají na kilogramy  na otop?!

6 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.