Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych k tomu měl ze strany čtenáře a diskutéra jen pár slov...

1) Žalostně chybí kódování celého blogu a IDNES v UTF-8. Spousty znaků se nezobrazují vůbec,  napsat z mobilního zařízení větu s háčky a čárkami je pro ostatní za trest...(zobrazí se rozbité)...atd

2) nové blogy mají opravdu spoustu chyb, ale nejvíc mne rozlítí, když se na mobilu přihlásím, píšu komentář a po odeslání mi to napíše, že nejsem přihlášen a komentář se smazal....Nebo už jen to, že se mobilní a normální verze mezi sebou při odesílání dat perou...(ale to bylo už i předtím)

3) vyjížděcí menu REGIONY při najetí do pravé strany psacího pole v diskuzi....

4) ty žebříčky byste opravdu mohli vrátit, případně naopak ještě rozšířit. 

5) vyhledávání mých diskuzních příspěvků také chybí. Lze při odesílání zaškrtnout "posílat mejl", ale to mi nepřipadá zrovna jako pěkný postup. každý příspěvek má pevný odkaz a tak by neměl být problém je někam vypisovat. To by pak totiž byla diskuze o něčem jinym, než napsání jednoho příspěvku a pak jej už ve stovkách dalších nenajdete a ani reagovat tedy nemůžete....

To je tak nejdůležitější, co mne napadlo.....doufám, že si to tu někdo přečte a zkusí se nad tím trochu zamyslet, určitě by se nalezla spousta lidí, kteří to vidí podobně.

A nezapomeňte - změny pro komfort uživatelů (jak blogerů, tak čtenářů) jsou právě to, oč je třeba usilovat :-)

1 0
možnosti

"Zpoved medailistu" -  jako clovek s nekdy az desivou predstavivosti jsem se tesil na pozitek. Ale nedotesil jsem se.... stotoznuju se s tim, ze novy system neni zrovna vyzralym avokadem a grafika je nudna, prazdna. Nevisi jeste porad nekde slovenska slova??? Medailistum jsem uz popral, ale pochval neni nikdy dost. Takze: at vas to bavi a lidi maj co cist i v tomhle roce. Marek

0 0
možnosti

možná by se mohli kodéři blogu idnes přestat snažit znovu vymýšlet kolo a místo toho nasadit nejpoužívanější blogovací open-source systém Wordpress.. jednoduchá administrace by potěšila nejednoho blogera..

2 0
možnosti

Anketu vnímám jako neobjektivní a tak se budu naposledfy opakovat:

UJ většiny blogerů, kteří vystoupali v jednotlivých kategoriích na "bednu", tedy na 1 - 3 místo nemám problém a souhlas. S čím mám ale problém, tedy vlastně nemám, jen mi připadá hlasování zkreslené ne-li podvodné je jiná věc. To, zda paní Vojteková přešla z jedinoho jejího tematu "obhajoba Ratha" na protiislámskou tematiku je čistě její věc a vnímám její poslední jediné tema jako jednostranné a populistické. Dtto u pana Konvičky. Ale je pochopitelně věcí čtenářů, zda naskakují na populismus stejně, jako voliči naskočili na ten pana Okamury. Jsou mnohem kvalitnější blogeři, kteří píší na široko spoktrum temat, počínaje panem Větcičkou a mnoha dalšími.

Co je ale podstatné. Hlasování logicky ovlivnilo "vystřílerní" hlasů čtenářů v den vyhlášení finále, tedy jich většinu dostali ti blogeři, kteří v den vyhlášení a po něm napsali blog. Pokud se však podíváte na blogy právě paní Vojtekové či pana Konvičky, vidíte v období hlasování, zejména v jeho konci téměř nulovou aktivitu. Oba blogeři byli ještě 5 dní před ukončením hlasování mimo "bednu", tedy mimo umístění na prvních třech místech. Ale, jako "zázrakem" získali za posledních 5 dní hlasování tak dramatický nárůst hlasů, které je posunuly mezi oceněné. To vnímám nejen jako nelogické, ale jako podvod. Vsadil bych se, že drtivá většina těch ¨"rozhodujících" hlasů, co jim byla dána byla dána čerstvými registracemi, přihlášenými pár minut před hlasováním a tuším, že dokonce u jedné IP adresy. Pak ale soutěž postrádá smysl. Jen jsem nepochopil, co z toho opcenění mají.

1 0
možnosti

Navíc, považuji stávající sytém hlasování o "blogera roku" za zcela zcestný, neobjektivní, o ničem nevypovídající. Jestliže denně čte blogy vice jak 100 000 čtenářů a vítěz má cca 400 hlasů, pak je tu něco špatně. Pokud panu Konvičkovi a paní Vojtekové v závěru kampaně dramaticky a několikanásobně naskákaly hlasy, to je minimálně podivné. Škoda, že idnes neověřil, kolik jicvh bylo dáno z čerstvých registrací a z jedné IP adresy. Celá anketa je pojata špatně a nevypovídá o kvalitách blogerů. O to víc, pokud se v ní očividfně podvádí. Zásadní chybou idnes.cz bylo navíc zveřejnění průběžného stavu ¨hlasování, který k případným podvodům motivoval. Ale pokud někoho uspokojí zmanipulované ocenění a fotka na idnes, vyjde to levněji než psychofarmaka na posílení sebedůvěry. Jen mi uniká smysl.

Žádný z oceněných mimo pana Konvičky a paní Vojtekové nedzaznamenal tak dramatický a několikanásobný nárůst hlasů v závěru kampaně. Čím to asi bude?

Tuším, že aby nenastal trapas, nebude asi idnes prověřovat, kolik hlasů bylo na poslední chvíli dáno z !čertvých" registrací z jedné IP adresy. Osobnwe vnímám umístění blogerů Konvičky a Vojtekové jako neobjektivní, ovlivněné a možná dokonce i podvodné. Ale pokud z takového "ocenění" mají radist, jejich věc.

1 0
možnosti

Odpovědi Zuzky Hubeňákové jsou stejně skvělé, jako její blogy. Mám ji moc ráda pro její nefalšovanost a velký smysl pro humor.R^

8 0
možnosti
Foto

Pěkné čtení a připojuji gratulace!!!

1 0
možnosti

"Zpověď medailistů", tak se to totiž jmenuje na hlavní straně. OMG

Tak co, sporťáku, už máš chlapa? :-)

3 0
možnosti

Nojo, vida, kde to jsme. To se dočteme tady, že změna systému přináší rozčarování. Mmch můj oblíbený bloger Petax Závladský od změny napsal jeden (1) článek: kritiku na změnu. Od té doby mlčí.

2 0
možnosti
Foto

Úplně nejlepší odpovědi má Martin Konvička, čímž ho tedy veřejně chválím úplně nejvíc:-)) A samozřejmě gratuluju všem svým oceněným kolegům bloggerům - jste všichni parádní!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS