Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M30i65l48o55š 61F61i45a31l83a

7. 10. 2014 20:13

Vážená redakce. Vaše správné rozhodnutí, vyřadit pana Fojtíka z Vašich blogů přišlo především strašně pozdě. Jeho osoba je živoucí důkaz rčení, že pokud svobodná společnost chce zůstat svobodnou i do budoucnosti musí občas omezit svobodu těch, kteří usilují o to, ji svobody zbavit. 

Taková snůška lží, nenávisti a opovržení vůči našim spojencům a také vůči svobodné, téměř sousední zemi a neskrývané sympatie k agresorům, imperialistům a okupantům, jaká čišela z blogů pana Fojtíka se jen tak nevidí. Takoví lidé jako on do slušné společnosti nepatří. Rozhodnutí ho vyřadit z diskuse je určitě na místě, ale jak píšu - mělo přijít již dávno.

3 2
možnosti
Foto

Zkuste jméno pana Fojtíka nahradit jmény novinářů Luboše Palaty a Teodora Marjanoviče.

Nevyjde Vám v jejich případě to, co kritizujete u pana Fojtíka?

1 3
možnosti
Foto

No, věta o tom, že případně budete vyřazovat i blázny mě rozveselila a tak slibuji, pane Dvořáku, že až se zblázním, dám vědět ;-)

Jinak to vysvětlení je R^

1 0
možnosti
Foto

Stejně si myslím, že stačilo napsat, že redakce se od tohoto blogu pana Fojtíka distancuje na jeho blogu, vysvětlit příípadně proč. Stejně tak mi není jasné, proč byl vyautován pan Hrebenár.

0 0
možnosti

..pna Fojtíka jsem upřímně nesnášel....přesto....kdyby byly důsledně postihovány (třeba) politické agitky...to by tady nebylo článků....apropó...co váš názor na "bloggera" Babiše..pane Dvořáku....

2 0
možnosti

Pan blogér Babiš je majitelem všech místních blogérů, jestli jste si při vašem "zdělání" neráčil všimnout. Čili i vás. A chuchněte si na škundr - neuděláte s tím nic. Všichni se tu držíte zuby nehty.  Tak to je. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že podobné články adminům iDnes vůbec nevadí: http://neveceral.blog.idnes.cz/c/399993/Putin-ho-ma-maleho.html

http://neveceral.blog.idnes.cz/c/429358/Vyvadilovo-know-how-na-export.html

Nebo jsou snad kromě urážek a pomluv v uvedených článcích nějaká fakta s příslušnými odkazy na zdroje?

 Rv

5 5
možnosti

Petříku jaké urážky a jaké pomluvy? První článek si dělá srandu z Putina, což snad není zakázáno a druhá článek je o tom co Vyvadil zveřejnil na facebooku na stránce Přátel Ruska.

3 1
možnosti
Foto

Vcelku souhlasím, ale dodám, že jste již dříve také stanovili omezující pravidla pro komerční a politickou reklamu a tak nějak prochází nepovšimnuta.

Nemám zájem každému z těch politických obchodníků psát, že pravidla porušuje, natož někoho udávat. To nehodlám činit. 

Ale soudím, že pokud nějaké pravidlo stanovíte, pak jej také kontrolujte a vynucujte. Jinak pak relativizujete jiná svá rozhodnutí.

4 1
možnosti
Foto

Chápu, že politická a komerční reklama na portálu iDnes je zakázána a jistě musí být omezena.

Na druhou stranu mi vadí, že kritizovat vše možné až nadávat na blozích na vše možné - pokud bloger dodržuje Kodex blogera - je povoleno a často se to tu koná a na druhou stranu se tu skoro zakazuje, aby někdo napsal informativní nebo pozitivní článek o nějaké firmě, produktu nebo politické straně. To podporuje českou nespokojenost a české nadávání a to se mi nelíbí.

Myslím si, že v jisté omezené míře by měly být povoleny informativní i pozitivní články o nějakém produktu, firmě nebo politické straně. Sám však nevím, jak přesně to "v jisté omezené míře" definovat.

1 1
možnosti

zajímavé, že to neplatí pro druhý tábor, pro fandy válek pod vedením NATO A USA, např pro pana Tomáše Peszyńského.

Vašemu "vysvětlení" nevěřím, prostě Vám pan Fojtík překážel, jako člověk

 jiného názoru na dění v Ukrajině, a nevíc asi jeho vysoká karma.

 Možná kdyby byla 7,08, jako pod Vaším "vysvětlením", tak je pan Fojtík na hlavní straně stále

Doufám, že až se ukáže, že měl pan Fojtík většinou pravdu, že se mu omluvíte.

4 4
možnosti

Psychicky nemocna osoba typu pana Fojtika by nemela byt ve sve nemoci podporovana skrze blog idnes. Takze rozhodnuti je to spravne, i kdyz prislo velmi pozde... ;-)

8 4
možnosti
Foto

J33o83z50e94f 55N30o71v50a92k

4. 10. 2014 10:43

Přesně tak by to mělo být. Když někdo tvrdí, že kruh je hranatý, není to jiný pohled ale sprostá lež.

4 5
možnosti
Foto

Jenže právě tohle tvrdí zastánci současné kyjevské vlády, která se dostala k moci nedemokratickým a nelegálním násilným pučem, kdy svrhla demokraticky zvoleného prezidenta, jehož demokratickou volbu uznal i západ.

Což jsou představitelé jak USA, tak EU a u nás představitelé TOP09 a KDU-ČSL.

Takže v tomto případě tito představitelé popírají to, co sami o demokracii hlásají a dá se to tedy přirovnat k Vašim slovům o hranatém kruhu.

3 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS