Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zaplať Bohu, že to dobře dopadlo. Já si život bez blogů, diskusí a pana Kroupy nedokáži představit. EUV[>-]

6 0
možnosti
Foto

a blogeři si aspoň mohli vyčistit hlavu a nemuseli být upjatí na nějakej blog

0 0
možnosti
Foto

Když hakeři hákujó, konspirátoři konspirujó. Jojo8-o Za mne, a možná nejen za mne, poděkování adminům, že i v nočních hodinách byli schopni podávat vysvětlení i cestou mejlovou a tím uklidnit, že chyby nejsou na straně blogerů. Takže poděkování i Terezce a Adamovi. Zdravím. J.A.J.

1 0
možnosti

Když Terezce, tak snad Adámkovi ne?

3 0
možnosti

Nakonec, celá ta víkendová blogová štrapáce měla úsměvný průběh pro ty, kteří se připojili na FB stránky blogu idnes. Místní agent 00XY tam totiž všem několikrát zvěstoval, že to byl on kdo zveřejnil citlivé, téměř top secret informace a že i jemu napadli hackeři router a já, mezi záchvaty smíchu politoval adminy, kteři byli kromě hackerů zahlceni i vysvětlujícími emaily bodrého plaváčka.

6 0
možnosti
Foto

Myslítě pána Psotu, brata pana Krúpy. Áno, ten to tam ozaj rozjiel vo velkom. Špionáž a kontrarevolúcija hader. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Skoro si myslím, že to není pravda. Vyřazen byl jen blog.idnes. Doména idnes.cz fungovala v neděli bez problémů.

Posílal jsem v neděli několik DOSovských pingů na IP adresu blogu s poměrně rozumnou odezvou. Takže server moc přetížený nebyl, jen nevracel HTML výstup.

Takže si spíše myslím, že kluci ajťácký něco zbabrali a nechtělo se jim to přiznat. Svést to na hackery je poměrně snadné.

2 1
možnosti
Foto

Ano, pane Závladský, doména iDNES.cz fungovala bez problémů, ostatně píšeme to v článku také. Blogy ale hostují na SME.sk, a ty byly napadeny. I to píšeme v článku. Server iDNES.cz sám nebyl ani napaden, ani postižen.

3 0
možnosti

jsou lidi kteří z různejch důvodů nepoužívají "ksichtoknihu" (FB) a neměli tím pádem ani páru proč funguje na idnes všechno kromě blogů ... myslím že kdybyste vydali ve zpravodajství krátkej článeček o co jde tak by vám ruce neupadly ...

1 0
možnosti
Foto

Neupadly, na druhou stranu, články ve zpravodajství rolují rychle pryč, takže by upozornění stejně zastihlo jen ty čtenáře blogů, kteří by článek shodou okolností zachytili dříve, než by odroloval do historie. Ale dát jsme ho mohli, souhlasím

0 0
možnosti

P78e69t49r 19P13e55t38r42o88v

31. 3. 2014 14:04

"Objevily se i spekulace, že k útoku došlo kvůli citlivým informacím, které údajně zveřejnili někteří blogeři iDNES.cz." To mě vážně pobavilo. Blogeři (a blogerky, abychom byli korektní) rozkrývají tajemství a disponují poznatky běžně nedostupnými, odhalují jedno spiknutí za druhým a zveřejňují tu dnes a denně tolik citlivých informací,že bych nebyl vůbec překvapen, pokud by za cíleným útokem na tudlencty blogísky stál někdo opravdu mocný. Řekněme představitelé židozednářských iluminátských lóží, řízených skupinou Bilderberg, nebo někdo hodně podobný.

7 0
možnosti
Foto

Možno sa pán Milan Nový pokúsil o prechod z 3D do 5D. Tým sa narušil prúd lásky a svetlá došlo gu spadnutie SME.

8 0
možnosti

Blbne vám to nejmíň čtrnáct dní, nedávno to pomalu každýmu házelo příspěvek do diskuse dvakrát i třikrát, tudíž nějakej výpadek mohl překvapit jen ty, co sem chodí jednou za měsíc ...

2 0
možnosti
Foto

Díky moc za info.

Již jsem se chystala vyhodit počítač z okna. :-)

2 0
možnosti
Foto

Díky, že jste vydržela.

1 0
možnosti

Díky za objasnění záhadné poruchy.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS