Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Všem oceněným gratulece a vítězi zvláště

0 0
možnosti
TS

Náhodou, ta lidová výšivka na Ládikově tričku je moc hezká!

1 0
možnosti
Foto

A vyráběl ji osobně ve vlaku z Ostravy, to je ale tvořilka, ten náš Ladík!

1 0
možnosti
PP

Íčka vypadají jako vybrátory a pan Matějka je ještě menší, než jsem čekal ....

5 0
možnosti
MK

To je proto, aby mohli vibrovat v 5D

5 0
možnosti
OK

Ženským to sekne, chlapi vypadají otřesně.

Škoda, že tam není pan Kroupa.

9 0
možnosti
MK

Jako, že by pak ti ostatní vypadali lépe, jo? 8-o

6 0
možnosti

Dovolím si nesouhlasit s panem Václavem Jindrou, který se zde otírá o módní vkus oceněných. Dle mých informací jsou v tom tentokráte nevinně, neboť na letošní vyhlašování se redakce iDnes rozhodla neriskovat páně Matějkovu brčálovou mikinu a odění účastníků této prestižní akce vzala do své režie. Jelikož však původně domluvená spolupráce s módní návrhářkou, paní Blankou Matragi, ztroskotala kvůli nevybíravým článkům redakce iDnes ohledně zbourání její vily na Ořechovce, musela být zvolena nouzová varianta a slavnostní oděvy narychlo zapůjčili z vlastních zdrojů samotní zaměstnanci tohoto serveru. Slušelo by se tudíž na tomto místě všem těmto vstřícným zajměstnancům poděkovat, pokud možno jmenovitě! Bílou košili panu Matějkovi například zapůjčila ze svého šatníku paní Tereza Boehmová, Markétě Demlové zase blůzičku choť samotného pana Dvořáka, kterou, jak vidno i ze společného snímku, ušila sama spolu s halenou pana Dvořáka z již nepoužívaného ložního povlečení. Zveřejnění jmen dalších solidárních zaměstnanců iDnes bych ponechal na povolanějších, tak dalece mé informace zase nesahají. Považoval jsem ale za nutnost, vzhledem k nevybíravému nařčení pana Jindry, uvést tuto skutečnost na pravou míru. S pozdravem Vladan Černý.

6 0
možnosti
Foto

dovolím si přispět k blogérskému vyhlašování fotoreportáží...i když je vlastně o Praze...samotnému aktu se věnují pouze dvě fotky na konci

http://sisa.blog.idnes.cz/c/403042/Bloudit-s-fotakem-Prahou-cestou-na-blogerske-vyhlasovani-je-radost.html

3 0
možnosti
Foto

Oceňuji, že Faňa se pro tentokrát zřekl té bažinně zelené mikiny, co se v ní fotil všude v předchozích pěti letech, ačkoli ta košile od pohledu nejspíš nebyla plánována pro 162 cm výšky nositele a nevím proč mám pocit, že má zapínání vzadu na tkaničky (včetně možnosti zavázat rukávy za zády). Obecně teda žasnu, že komplet mužstvo budí oděvem dojem, jakoby se na udílení cen dostalo mimoděk cestou z obývákového gauče do ledničky pro lahváče. Ženstva se to naštěstí netýká a i já se připojuji k těm věci a světa znalým kritikům a estétům, u nichž vede Hubeňáková. Mrzí mne však, že nebyla pořízena žádná fotografie od záchoda, na nichž totiž bývá často k nalezení Vláďa Kroupa, na nějž se vždycky všichni těšíme.

12 0
možnosti
AO

A76l98e45n91a 23O40u70z40k91á

27. 3. 2014 15:24

krásné... srdečné gratulace ještě jednou a hodně zdaru i do dalších děl :)

1 0
možnosti
Foto

Gratulace všem vítězům, čest poraženým ;-) ... Speciální gratulace do Ostravy ... :-)

1 0
možnosti
BM

Ještě jednou všem blahopřeji!!!! Tentokrát to skutečně bylo u všech zasloužené a přeji mnoho úspěchů do dalšího psaní.... Pište, pište a foťte....dobrých prací není nikdy dost!

(Jo a pana Kroupu už nezlobte,zkrátka a dobře... Čest poraženým!!!)

4 0
možnosti
BM

Tak jsem se dočetl, že tam neměli pivko!!! Ještě že jsem nevyhrál;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.