Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kura, tym Pražakum člověk nesmi věřit ani slovo! Dvě odpovědi doplantali tak, že namaju hlavu ani tatu! Takhle je to spravně: "Pop nebo rock?

Rammstein

Jazz nebo klasika?

V&W aji Grieg

Hrabal nebo Viewegh?

Přiliš hlučna samota Rowlingová nebo Hemingway? Mochito"

3 0
možnosti

Pan Větvička a slečna Sulovská opět nezklamali. Svůj úspěch si plně zaslouží.R^

3 0
možnosti
Foto

Tentokrát bez fotek? Čím to?

0 0
možnosti
Foto

Že by to bylo tím, že předávání cen ještě neproběhlo? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nejlepší odpovědi zde měla Markéta Šichtařová. Ta má z ženských i nejlepší články. Má, jako pan Matějka, svůj názor, neopisuje fakta z knih. A pan Větvička, ten má svůj humor, taktéž cením dost vysoko.

1 6
možnosti

Ano, Markéta Šichtařová píše dobře, jen na mne začíná působit negativně snad už stovka jejích různých portrétních fotek s nepřirozeným zubícím se úsměvem. Když si člověk rozklikne její blogy tak, že má všechny pod sebou, působí na mne ty umělé úsměvy až děsivě. Přitom ji rád čtu. Je to inteligentní a krásná žena, jen s těmi fotkami by opravdu mohla ubrat, s intelektem rozhodně ne, naopak, měla by psát víc.

S Františkem Matějkou souhlas, je zábavné číst diskuse, kde se diskutující nevzmohou na věcnou kritiku obsahu, tak prostě kritizují Matějku, protože nejsou schopni mu oponovat argumenty.

Láďa Větva nepotřebuje komentář. Jeho blogy mají "šťávu" a humor, které většině autorů včetně mne chybí.

2 3
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.