Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Neprověřuji ani neověřuji nikoho, ale zmíněný fakt je mi znám.

0 1
možnosti
FF

Zdravím Vás, pane Dvořáku. Já si myslím, že jste nezkazili vůbec nic. Naopak. Děláte svou práci poctivě, profesionálně, ale zároveň i srdcem a právě proto je Blog.iDNES.cz tak skvělý, soutěž o Blogera roku jakbysmet a tento Váš článek, kterým reagujete na výtky pana Malého, taktéž.

A to myslím upřímně, od srdce, bez ironie. Vám všem, kteří se na provozu zdejších blogů podílíte, nemohu zkrátka vůbec nic vytknout. R^

Snad jen těch "druhých šancí" pro napravené, polepšené hříšníky byste mohli dávat více, pane Dvořáku. Zrovna já znám jednoho takového, který by vám za ni byl nesmírně vděčný... :-)

Dobrou noc. F.F.

4 0
možnosti
AK

Takový jméno Tykač napíše Blog teprve ode dnes od 20:26 hod. a v předstihu to má naplánovaný u Stropnickýho. A já už vidím těžítko.  :-))

http://oidnes.cz/13/104/cl6/JUP4eeb5a_44ONA12a.jpg

0 0
možnosti
Foto

Bloger roku je mi šumafuk, stejně to bude Matějka. Průběžná čísla nezveřejňujete kvůli Kroupovi, neboť když se tak před lety stalo, ještě den před zveřejněním konečných výsledků vedl ve všech kategoriích (a to jste ho vyloučili z kategorie "Blogerka roku").  Pak se přes noc výsledky změnily a Kroupa nedostal nic. Tohle okecat nelze!

6 0
možnosti
Foto

Jo a když, pane Dvořáku, mluvíte o tom, že pokud byste si někoho najali zvlášť kvůli anketě a tvrdíte, že by stejně nepochopil, o co v adminské práci jde, hrubě se mýlíte. Vámi vybraný profesionál Elčár ještě nedokázal ani pochopit kodex blogera, je schopen vydat čtyři články za den či dva v rozestupu necelých třiceti minut. Dokonce ani jeho profilová fotka v blogu kodexu neodpovídá. O pracovní vytíženosti adminů vyprávějte leda tak Babišovi, ten vám na to možná skočí. Pracovní nasazení adminů skvěle dokumentuje vyjádření někdejšího legendárníhi pracovníka P. Bangy na dotaz, proč v interní diskuzi nepíše, jak bývalo zvykem, že má víkendovou službu. Odpověď zněla zhruba takto: "Já napíšu, že mám službu, a oni mě pak budou lidi votravovat!"

5 0
možnosti
MM

Ahoj Honzo, díky za vysvětleníR^.

0 1
možnosti
Foto

Každopádně, kdyby se někdy v budoucnu vyhlašovala anketa "Nejvíce frustrovaný bloger roku" za poslední týden jsem zaregistrovala několik žhavých kandidátů.

12 0
možnosti

A proč to píšete zrovna nad pana Nádvorníka jako?! ;-O

4 0
možnosti
LN

...ale jo...díky za vysvětlení...já bych třeba uvítal, kdyby účast blogerů mohla být dobrovolná......ono to ale někdy je i tak...že provázek jaksi nelze tlačiti....

1 0
možnosti
Foto

Taky je tu možnost tu anketu prostě ignorovat, nebo jen z povzdálí sledovat a fandit svým favoritům. To, že má bloger u svého jména tlačítko, ještě neznamená, že je nucen k účasti.

8 0
možnosti
Foto

...tak hlavně abychom se ve slušném počtu v červnu sešli, přiměřeně opili.8-oa byla sranda:-)

1 0
možnosti
Foto

... ano, toto považuji za gró celé akce :-). Krásně shrnuto, Jaromíre R^ R^ R^

0 0
možnosti
PP

Pane Dvořáku děkuji za vyčerpávající odpověď na mou zkratkovitou poznámku.

Že poutáte blogy adminů jen výjimečně můžete tvrdit pouze tomu, co čte blogy iDnes sotva půl roku, ale co už ;-)

A co si představuji pod pojmem "debilní" jsem vysvětlil hned v další větě, (tedy nějakým způsobem blogy kontroverzní), což jste nyní sám přiznal, tak nechápu, s čím máte problém.

Svého času byly velmi často poutány např. básničky pana Hrebenára, kde bych ani jiné přirovnání použít nemohl ... ale je vtipné, že zrovna "poutání" na titulku věnujete tolik místa pro odpověď, kdežto odpovědi na téma Moravec a jeho rychlé VIPáctví jste zase tak moc nedal ;-)

Tak ať se daří R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.