Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V14í19t 17H87a87s97s96a49n

12. 11. 2013 19:50

Podle nastíněného strhujícího děje ze zákulisí obchodního řetězce, to vypadá, že by to mohlo být velice zajímavé čtení.. - Škoda, že jsem se také nestal výhercem tohoto bestselleru, navíc opatřeného originálním autogramem.. ;-(                                 VH

0 0
možnosti

Na vás jsem si při losování fakt nevzpomněla, ale nebuďte smutný a zkuste napsat svůj vlastní bestseller - strhujících témat máte jistě hafo a věřte, že je tak nějak minimálně bezpečnější rozdávat autogramy, než rány pendrekem.

0 0
možnosti

ale fakt jsem na Tebe při losování myslela:-)

1 1
možnosti

Podíval jsem se na ukázku z knihy trochu s obavami, že to bude něco na způsob té zde až do úmoru propagované Brigity a Hedviky, nebo jak se ty penzistky jmenovaly. Naštěstí se mé obavy ukázaly jako liché. :-)R^

0 0
možnosti

Dík, holt asi čtení o penzistkách nebude tím Vaším šálkem kávy, ale každá kniha si najde svého čtenáře, stejně tak jako odpůrce, tak to prostě je:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.