Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdeněk Merta, kterého tady idnes vehementně prosazovalo, když poslala svoji povídku? Z.M., který má vlastní stránku a popularitu a tudíž získat hlasy na netu asi nebyl problém? Z.M., kterému běžně publikují úvahy atd. získá pozvání do redakce? A finančí odměnu? Potřebuje to? Doufala jsem, že když redakce vidí, jak hned první den zcela drtivě vyhrává tady v anketě, zvolí za sebe někoho dalšího. Že třeba zvolí někoho, kdo nikdy nic nezkusil napsat a odhodlal se až v této soutěži. Totálně znechucená...měla to být literární soutěž, podmínili jste to založením blogu, no OK, i když i to mi přijde zvláštní a pak stejně zvolíte někoho, kdo není žádným amatérem?! Asi bych měla být ráda, že jsem se dostala do finálové desítky. Nejsem. Tahle soutěž byla fraška....Kdyby jste alespoň předtím neměli ten článek tady...http://info.blog.idnes.cz/c/354029/Ctenari-pisi-povidky-pro-Vikend-MF-DNES-II-Pise-i-Zdenek-Merta.html Není to fér.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Zdenek Merta nevyhrál proto, že je to známý muzikant, ani proto, že by měl v redakci blogu nebo Víkendu tlačenku (neměl), ale proto, že zkrátka dostal nejvíc hlasů, a to od diváků i od poroty. Podmínky soutěže splnil, nebylo by férové mu vítězství upřít jen proto, že je známou osobností. Kdyby byl profesionálním spisovatelem, pak by bylo naopak nefér, aby v soutěži figuroval. Ale on profesionál v této oblasti není. Podotýkám, že sám Zdenek Merta se chtěl vítězství zříci ve prospěch ostatních, ale odpověděli jsme mu to samé, co nyní vám. 

A k tomu, že jsme účast Zdenka Merty vypíchli v jednom z článků - to je proto, že každé známé jméno dodává podobné akci lesk a ve výsledku je to prospěšné i pro ostatní účastníky. Říkám bez okolků, že kdyby napsal špatný text, známé jméno by mu do finále, natož k vítězství, nepomohlo.

0 0
možnosti

Mně někdo vyprávěl, že na jednom literárním serveru jistý autor vždy dosahoval nedostižných ocenění za každý svůj počin. No a potom se tam jednou konala nějaká soutěž, anonymní, autor se také účastnil a skončil tuším poslední. Jako by se to jeho psaní najednou nelíbilo nebo co... :-)

2 0
možnosti
Foto

Škoda, že nebyla anonymní tato soutěž...

1 0
možnosti

P59e89t20r 41P44a30c57k63a

27. 9. 2013 17:05

Velmi mě potěšilo, že na hromadné fotografii vidím Františka Matějku. Neví někdo kam zmizel? Jeho web je nedostupný, nejsou jeho komentáře ani na blogu idnes ani na Neviditelném psovi.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, František Matějka se rozhodl z blogu odejít poté, co jsme mu stáhli článek o protonovém centru, protože šlo o střet zájmů. Proč nepíše pro Neviditelného psa, samozřejmě nevím.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS