Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč tam do průsaku nedaj kus hadru? 8-o 8-o 8-o

2 1
možnosti

Ty blogy, to je pakarna. Zivoty tech lidi musi byt pekne smutna zalezitost. Pokud vim, mesto ma povodne pod palcem, takze o co jde?  Zivot vice mene bezi stejne, jen je o cem psat.  Ono se taky za poslednich deset let ziskalo mnoho zkusenosti, ktere drive chybeli. Musela by prijit jinaci prutrz, nez tohle krapani. Samozrejme, je vice vody a nektera mista jsou zatopena, ale proc tu onanovat na blogu...nechapu. Tak se seberte a jdete pomoc sami, kdyz to ostatni tak mydlej.

4 1
možnosti

Vypadá to, Vladimíre, že test vyšel. Dal jsem vám také jedno mínus :-)

0 4
možnosti

...nooooo...myslím...že mnozí představitelé pražské TOP si asi teď říkají...... jestli neměli s tou defenestrací ještě nějaký ten den posečkat.....;-);-)

13 7
možnosti

No na tom něco je, je to značně nevděčná situace. Myslím si ale, že zareagovali dost rychle a snaží se...

4 17
možnosti

blogeři, to jsou lidi na svém místě, ti by měli být ve vedoucích funkcích

ještě nebyl problém, který by blogeři neměli již předem vyřešený

blogeři všech zemí....

6 10
možnosti

Co je to zas za tendenční titulek?

9 8
možnosti
Foto

Hejtman Ústeckého kraje  Bubeníček ( KSČM) na  Radiožurnálu potvrdil, že je z partaje, která umí poručit větru a dešti. Na dotaz redaktora, co se bude dělat, až voda zaplaví silnici z Ústí nad Labem do Lovosic, odpověděl, že budeme doufat, že nezaplaví a že on si myslí, že se teda nezaplaví, protože přestane pršet a tolik ta voda přece nestoupne.  Nějak mu odborníci přes krizové řízení na KU neřekli, že Labe je řeka do které vtékají všechny rozvodněné řeky a ještě je to před Ústí nad Labem horší, protože tam se řeka sevře skalami

4 10
možnosti

Důležitější bylo jednání o nové koalici na radnici než trocha vody v Praze. 8-o

3 10
možnosti
Foto

krása blogu je v jeho předvídatelnosti....spouštěcí tlačítko pro mínusáky jen málokdy zklame;-)

3 13
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.