Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že to ale trvalo? Není divu, že se diskuse přenesly na facebook. Tam může autor statusu mazat diskusní příspěvky, které ho urážely a netýkaly se obsahu sdělení. A nyní dokonce psychopatického stalkera či jiné trolly úplně zablokovat!

0 2
možnosti
Foto

Víte co mě napadlo při čtení tohoto článku? Že kdybych si mohl diskuse spravovat během svého blogování, tak jsem tu dodnes. Není-liž pravda? Schválně jsem zvědavý, jak dlouho budu mít zakázáno si zde znovu založit blog.

1 3
možnosti
RP

Ale ale - vy si opravdu myslíte, že vás eliminovali kvůli nevhodným komentářům v diskusích pod blogy a ne kvůli blogům samotným? To vy jste přeci vyzýval ke zvedání pěstí!

3 1
možnosti
JK

Že by vám paní Medková lidi nevěřili já neovlivním, ale ve vašem případě je to pochopitelné, proto jsem navrhoval, ať si vezmete sebou Kavku. Je mi líto, ale co by vám stačilo nebo ne, je mi jedno. Pěkný víkend. Josef Kucharovic.

6 3
možnosti
JK

Dobrý den paní Medková, děkuji za reklamu. Protože i pavlačové drby jsou určitou formou reklamy. Pokud opravdu stojíte o osobní setkání, tak vám navrhuji termín 27.1 2013 v hotelu Jalta, řekněme v 21:00 hod. Personál vás za mnou dovede, rád bych vás také poznal. Prosím, nezachovejte se jako bloger Kula, který tak dlouho žádonil o schůzku a pak se na ni bez omluvy nedostavil. Přeji vám pohodový víkend. J.K :-)

6 6
možnosti
JK
ZM

Zrušte karmu, stejně je to údaj zkreslený a místo toho zaveďte pod blogem tlačítka plus a mínus, jako u příspěvků. 

A bude jasno hned na první pohled.

5 0
možnosti
Foto

Co se týká plusů a mínusů, je to nová hračka pro organizovanou partičku, jejíž členové mají několik podvržených jmen a moc se tímto moc baví.

Jen podotýkám, že dokázali svým oponentům nasázet i 50 mínusů.

Kdežto karmu nemůže organizovaná parta nijak ovlivnit.

3 7
možnosti
Foto

M72i14l44a34n 17K83a47s42l

25. 1. 2013 23:07

Možná byste měli uvažovat o změně názvu "diskuse", protože právě ta byla zabita. Navrhuji změnit název na "pochvalné výroky". Rv!!

7 2
možnosti
ZM

U některých "blogerů" to tak opravdu dopadne.

5 2
možnosti
Foto

M31i84l35a12n 39K31a87s83l

25. 1. 2013 22:59

takže od teď budou jen kladné ohlasy, záporné (byť s argumenty) budou poslány autorem do věčných lovišť - gratuluji, iDnes, to se vám opravdu povedlo RvRvRv

5 2
možnosti
SW

Nepřijatelné nájezdy diskutérů na některé blogery ... dehonestace, stalking... A co vyslechnout i druhou stranu? Najezd blogeru na diskutery se nekona? Co nespravedlive mazani a nahlasovani oponentu nazorovych?

Spravovat ;-D Pan spravce Voksay se toho ujal s gustem jemu vlastnim. Stejne tak dalsi. Blogeri dostavaji vic a vic moznosti, zatimco diskuteri jsou vice a vice postihovani a je vyzadovano tolik veci. 1000 dukatu, obcansky prukaz, slusna diskuse...a  kdy bude redakce vyzadovat slusne clanky, prave identity blogeru, nestalkerske metody blogeru, kdyz se bude dohlizet na to, aby se dodrzel kodex blogera? Jen takova mala vec jako fotografie, ma tam pry byt videt do obliceje a kolik lidi ma fotky, kde maji bud slunecni bryle nebo jim neni videt nic nebo maji rovnou fotku z jineho soudku? Cili, davame prednost blogerum a diskutujici jsou porad plebs. Ale dekuji, ze clanek je podepsan.

9 1
možnosti
MK

Ano, jako skoro bloger roku Kucharovic apod. Pardon objev roku

6 8
možnosti
FP

V tom je nepochybně virtuozem p.Paulczyňski.;-D To se musí vidět!

Právě teď......Rv

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A130125_318320_blogidnes

9 0
možnosti

Milá zlatá redakce, vidím, že mazání se poslední dobou stává ústředním motivem Vaší činnosti. Mažou admini, mazat mohou blogeři, mažou se účty, které neprošly lustrací, koriguje se počítadlo přečtení... .

Proč by měl mít zvláštní práva někdo jen proto, že dostal záchvat exhibicionismu a publikoval nějaý text? Není snad najednou dostatečné desatero, co jste sem pověsili posledně?

Opravdu myslíte, že strategie chráněné dílny bude podporovat vývoj autorů a podněcovat ke zkoumání protichůdných názorů?

10 2
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.