Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Fandil jsem mu.

Marťan v Česku to bohužel je. Ze své pozice Žapoňského multimilionáře má právo být i Marťanem v Česku. Horší je to s úmyslem být v Česku presidentem..

Po druhé válce byl nacismusfašismus postaven mimo zákon a chycení zločinci byli soudem právoplatně odsouzeni a potrestáni za daleko menší zločiny, než má na svědomí komunistická ideologie a komunisti jí hlásající. Budování komunismu trvalo desetkrát déle, než výstavba třetí říše..

O křesťanismu a katolícismu obzvlášť - největší duševní a tělesná genocida ve známých dějinách - nemluvím. Tak daleko ještě nejsme..

Neuzavření otázky zločinů ve jménu komunismu a komunistických zločinců lidí, bude už navždy, alespoň pro mé vrstevníky, celoživotním traumatem. Snad současní studenti a zdravotní sestřičky už asi ne ..

0 0
možnosti
JP

No, já nevím proč, ale moje reakce na blog pana Okamury tady v článku nikde uvedena není, ačkoliv měla dost velkou čtenost, tak snad ani nemohla zapadnout do propadliště Hyde Parku... :-)

http://petrova.blog.idnes.cz/c/305745/Dekuji-panu-Okamurovi-za-blog-o-komunismu.html

[>-]

0 0
možnosti
JP

No, koukám, já ten článek psala TEORETICKY o dva dny později, než byl napsán tenhleten souhrn. Tak možná proto. Ono se to pak velice těžko doplňuje, že ano... ;-D

0 0
možnosti
HK

H44a63i 59K80h15o13n68g

23. 11. 2012 9:19

Cim vic kritik smerujich na panaT.O.,tim vetsi bude jeho vitezstvi ,stejne jako vitezstvi  komunistu v krajskych volbach ;-D

4 0
možnosti
Foto

bylo by to možné, kdyby nebyl p.Okamura nedemokraticky vyřazen z voleb Rv

1 0
možnosti
CK

Rika se, ze cesta do pekla je dlazdena dobrymi umysly a ze kazdemu komnistickemu prevratu vydlazdili cestu uzitecni idioti.

0 1
možnosti
ML

Vážená redakce iBLESK.cz, to, že vám za tyhle štvavé články hodné mediální žumpy sypou nemalé peníze, to je mi jasné. Ptám se však, kam se poděla Vaše novinářská etika, nezávislost a profesní hrdost? .... Jestli tedy vůbec někdy nějaká byla.

8 3
možnosti
HK

H81a57i 56K35h61o68n31g

23. 11. 2012 9:11

nezávislost a profesní hrdost?co je to ?

0 0
možnosti
HF

Celá tahle  "aféra Okamura" nepřekvapila.Léta se ví ,že žáci mají problém s porozuměním psanému textu.Autor včerejšího článku komentující Okamuru není vyjimka.

4 3
možnosti
JH

Ale on přece nepsal o režimu který jsme zažili. Nepsal o totalitě. Psal o tom původním  ideálu z doby feudalismu, o dobrovolné účasti v rovnoprávné komunitě. Každý si přečte pokroucený titulek a soudí. Je to typické pro lidi, kteří vyrostli v režimu, který je učil jít s davem a sami nemyslet. Naučit se heslo a to hodně hlasitě křičet. A když někdo řekne, že to heslo možná není úplně správné, tak ho ukřičíme, aniž bychom si jeho názor vyslechli a zamysleli se nad ním.

13 4
možnosti
JH

no a to je ta "ceska demokracie". Demokracie je tady jenom v tom pripade pokud nekdo nevyboci "z rady'. Nejvic mne bavi kdyz tyhle "blogeri" pisou jako "jeden" a vubec nic nepochopili. Samozrejme se jim pan Okamura nehodi do karet, chce totiz poctive obcany a taky zodpovedne a to se v "dnesni dobe" uz nenosi.Bohuzel. Kazdy nadava na "komunismus", ze jsou ale na vine lide a ne strana, to nikomu neprijde? A co dnesni ODS a pod. To jsou demokrati??? A ted se muzete do mne pustit.;-)

4 2
možnosti
SB

Vlastně jsem si dodatečně uvědomila, jak moc mi jeho prohlášení hnulo žlučí. Copak jsme zapomněli na Tien-an-men? Copak není zřejmé, že když mají komunisti ve svém rudém lůnu například Grebeníčka, který nemá ale vůbec problém s tím, že jeho otec týral politické vězně, že tahle strana jede fakticky ve stejných kolejích a to, že nekradli, je způsobeno třeba taky tím, že se dostávají k lizu až teď? A i kdyby měli komunisti na čele vytetovanou tibetskou vlajku a na zadku chartu 77, ani tehdy bych jim nevěřila ani, že v pondělí je pondělí. Stejně jako nevěřím Nečasovi po jeho řečech o dalajlámismu a odmítání podpory Pussy Riot.

4 7
možnosti
HK

H46a25i 52K92h43o26n14g

23. 11. 2012 9:12

co se stalo na Tien an men?nepapouskujte par pitomych vymyslu o nejake vrazde,kteou zapadni media uz psala,ze nebyla!

2 0
možnosti
SL

Pan Okamura mě nepřekvapil. Toto jsem od něj už nějakou dobu čekala. Dále (radši) nemám slov.:-/

4 4
možnosti
Foto

Abych parafrázoval jeden z titulků: Okamura to myslí dobře....  akorát mu to dobře nemyslí. Ani mě moc po tom všem, co už jsem od něco slyšel a četl, nepřekvapuje, že momentálně "strategicky" podlejzá rudochům. Co taky čekat od nevzdělanýho buranskýho pseudopodnikatele.

9 8
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.