Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

vlahu

30. 5. 2012 22:16
Vzkaz redakci:

"Jsem asi BLBEC, když si z hrdiny Smetany nesednu na ZADEK...""Mladí burani se množí jako na běžícím páse""Už zase opruzoval Zavadil"Toto jsou jen pro ukázku nadpisy článků z dnešního dne... Vulgarity jsou nepřípustné, že? Něco jako dvojí metr neexistuje, kdepak.... Pevně věřím v objektivitu a spravedlnost zde na blogu ;-D !

2 0
možnosti
PKP

Profesor Kikina Parker

30. 5. 2012 22:19
Re: Vzkaz redakci:

Tak celkově ty blogy upadají, kvetou jen diskutéři ... a tyky jen někteří - holt kdo umí, ten umí... ;-D

2 0
možnosti
II

Igor Indruch

30. 5. 2012 19:18
Tak jsem se splet - jsou to trochu jiná slova....

halt už paměť tak neslouží jako za mlada... ale článek je zde:

http://olser.blog.idnes.cz/c/253463/Pucistka-Koci-a-jeji-politicky-slovnik-zmrdi-a-picusove.html

1 0
možnosti
T

telewendula

30. 5. 2012 18:53
Pane Dvořáku,

jako vždy jste se vyhnul podstatě věci. Pan Indruch píše především o dvojím metru, který cenzoři, jimž velíte, používají. Mažou se příspěvky, které se za vulgární nedají považovat ani náhodou nebo jen pouze při hodně zlé vůli, a to zásadně některým diskutujícím, zatímco jinde zůstávají naprosté nehoráznosti. Ve svém dopise mně jste mi napsal, ať takové příspěvky nahlašuji - když jsem to provedl, nebylo to nic platné, příspěvky, i když byly sprostota sama, tam visí dodnes. Zatímco mně smazali příspěvek "Ty holt si moc rozumu nepobral" (fuj, to je ale vulgární, že?), tak příspěvky, které mě označovaly za hloupého hnusného dědka, co trpí inkontinencí, tady zůstávají. Je přitom zvláštní, že tady zůstávají příspěvky známých stalkerů (kteří si mezitím naklikají vzájemně spoustu doporučení), zatímco výběrově jsou mazáni diskutéři, kteří jsou v podstatě slušní, ale cenzorům stačí skutečně za záminku cokoliv. Psát Vám nějaké stížnosti nemá cenu, jak to potvrzují i ostatní diskutéři.

3 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

30. 5. 2012 19:59
Re: Pane Dvořáku,

Já bych teda něco tak odpornýho jako "Ty jsi holt moc rozumu nepobral" neřekl ani svýmu nejhoršímu nepříteli, to bych se musel sám ze sebe pozvracet. Ani hloupýmu hnusnýmu dědkovi, kterej trpí inkontinecí (a nehodlám popřít, že tím myslím právě vašnostu, jemuž právě odpovídám na příspěvek) bych to neřekl. Máš pokřivený měřítka, Květe náš :-)V

4 0
možnosti
II

Igor Indruch

30. 5. 2012 17:22
Dostal jsem email...

Díky. Ovšem nevím, zda si mě děláte srandu, nebo to je pouze omyl. Protože já se naštval kvůli smazání příspěvku, ve kterém stálo: "Moje žena mi mimo jiné řekla, cituji: Tvoje matka je ku* pi*"..." konec citátu" A ten tady nevidím. To za prvé. Za druhé - samotné mazání sem tam nějaké příspěvku by mi nevadilo. Člověk občas ujede a pravidla jsou pravidla. Ale já si pamatuju třeba na článek pana Olšera, kde byla ku* i pi* v nadpise a článek visek na hlavní stránce v pohodě několik dní a nikomu zjevně nevadil (teda kromě několika diskutujících, kteří na to upozorňovali, a stejně se nic nedělo...). Takže já neodcházím "kvůli cenzuře", ale kvůli nerovným podmínkám. To je rozdíl. Mimochodem smazání některých příspěvků, které tady prezentujete, jsem vůbec nezaznamenal, a kdyby, tak by mi nevadilo. Ty nebyly důležité. ;-)

2 0
možnosti
PK

pavel kula

30. 5. 2012 20:32
Re: Dostal jsem email...

pane Indruchu, kdybyste hazel hrach na zed, tak je to neskonale smysluplnejsi cinnost, nez jakakoli diskuse s sefadminem Janem Dvorakem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.