Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

elbows

29. 11. 2011 7:26
otázka vlastnictví

morálku stranou, podívejme se na otázku vlastnictví. Aneb odpověď pro ty, pro které není odsouzení nevinného člověka problémem. Tedy pro všechny ty předsudkáře a "statistiky". Častý argument - MOJE firma, MOJE pravidla. Přátelé, nikdo vám nezakazuje, s nadsázkou, zaměstnat své přátele a vytvořit firmu plnou árijských nadlidí. Stejně tak nikdo nebránil  té často probírané pradleně, chudák paní, obrátit se na sousedku a říci - maruš, neznáš někoho šikovného. Ne, to ona neudělala. Naopak poohlédla se na trhu práce. A tady už platí jiná pravidla. Už to není vaše firma, vaše společnost. Tedy abych byl přesný - pouze vaše společnost. Trh práce je něco co nepatří pouze vám. Už je to také moje, nás všech. A jak to funguje ve firmě ve které nemáte většinu ( pro ty méně chápavé - opravdu nemluvím o té prádelně ) jistě víte.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 11. 2011 7:37
Re: otázka vlastnictví

he ? takze v okamziku, kdy verejne vyvesim inzerat na hledani noveho zamestnance se z puvodne soukrome firmy stava nejaky ten verejny statek, kde jiz neplati vlastncika prava majitele, ale nejaka ta "vule lidu" ? a TOHLE myslite opravdu vazne ?

2 0
možnosti
DL

d. Lilly

28. 11. 2011 17:54
Ukaž mi, co píšeš a já ti povím jaký jsi

Pan Hassan píše ostré, fakty podložené články.

Pan Matějka píše populistické bláboly a pan Mach s ním drží basu.

1 0
možnosti
VK

Otíku, ty piješ?

5. 12. 2011 0:20
Re: Ukaž mi, co píšeš a já ti povím jaký jsi

a pani Lilly kouri hassana

0 0
možnosti
EN

elbows

28. 11. 2011 9:15
jde z vás strach pane mach

antidiskriminační zákon přeci netrestá zaměstnavatele za jeho špatné ekonomické rozhodnutí. jistě, v ideálním případě se zaměstnavatel potrestá sám, tím že nepřijme kvalifikovanějšího, schopnějšího roma jen kvůli svým předsudkům, barvě kůže.  Antidiskriminační zákon vás trestá za chybu, prohřešek v jednání s druhým člověkem, za nic jiného. antidiskriminační zákon chrání oběť vaše jednání. Co nám to vlastně říkáte? odmítáte diskriminaci ze strany státu - a tady tleskám. Na druhou stranu dáváte jedinci možnost trestat (odsunout někoho jiného na to pomyslné zadní sedadlo), a i když to samo o sobě nepovažuji za dobrý nápad, umožňujete mu takto konat na základě kolektivní viny, tedy trestat i nevinného jedince. A celé to halíte do hávu svobody.

0 0
možnosti
EN

elbows

28. 11. 2011 9:16
Re: jde z vás strach pane mach

Zkoušel jsem diskutovat s vašimi příznivci na tomto webu. snažil jsem se pochopit . co jsem se dozvěděl? že si nejsme rovni, neříkám stejní - poznám rozdíl. Říkám rovni -chápete?... třeba, a tady tleská idnes, děkuji - krásná ukázka - poslat hassana a macha do duelu, a ukažte se. děkuji. Chápete o čem mluvím? Co jsem se ještě dozvěděl?  Že jim nutím za zaměstnance, za bar, místo krásné prsaté blondýnky plešatého tlustého chlapa. Že jim na místo dřevorubce nutím 70 letého vetchého stařečka. Ne to opravdu nedělám. Ostatně, tomu by se říkalo spíše pozitivní diskriminace, nemyslíte? Co na to říci - používejte rozum, když už ho nepoužívají uchazeči o zaměstnání a přeceňují své schopnosti.

0 0
možnosti
TP

assco

28. 11. 2011 0:03
Svobodní, že brání svobodu?

A kterou přesně?

2 0
možnosti
K-NFBA

Kubrt - nálev fuč, budu adminem

28. 11. 2011 2:07
Re: Svobodní, že brání svobodu?

Plha ..... pane učiteli.

Tak to je dvojka!

Dvojka........ Tak spánembohem .....

;-)

0 0
možnosti
PP

PanPredseda PP-1

27. 11. 2011 22:23
Hassan a Hrebenar jsou na D-FENSu.

Naštěstí jen zmíněni v D-Fensově článku: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011112702

1 0
možnosti
IB

isabell

27. 11. 2011 22:36
Re: Hassan a Hrebenar jsou na D-FENSu.

Zato Romea s ním udělala celý "rozhovor":  http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_11284 :-/

0 0
možnosti
VH

V Hassan

27. 11. 2011 20:00
Příspěvek pro méně chápavé diskutéry

Něco podobného jsem psal již jednou a to závěrem mého článku:

http://hassan.blog.idnes.cz/c/233043/Rozhovor-s-Petrem-Machem-nejen-o-diskriminaci-a-Frantisku-Matejkovi.html  , ale pro méně bystré diskutéry  to velmi rád ještě jednou zopakuji:

Diskutovat o tom, zda legalizovat rasovou diskriminaci mi příjde stejné jako diskutovat o tom, zda je normální krást.   

  

Zvukový záznam z mého rozhovoru s p.Machem zveřejněn bude.                                                              Vít Hassan

3 0
možnosti
K

Kytt02

27. 11. 2011 20:27
Re: Příspěvek pro méně chápavé diskutéry

milý méně chápavý rovněž diskutére, možná by sis měl poposednout, abys pochopil, že diskuse právě s TEBOU už tu nikoho nezajímá. Věřím, že to pro tebe bude akceptovatelné. Svoji příležitost ke zviditelnění jsi už dostal. Ukázal jsi myslím dostatečně, jak se umíš k lidem chovat. Mnohým včetně mě to opravdu stačilo. Věřím, že některé to dokonce přimělo zajímat se o program SSO v pozitivním slova smyslu a začít o iDnes přemýšlet naopak ve smyslu negativním. Ty ses z diskuse o tebou navrhovaných tématech diskvalifikoval sám, takže to zvládneme i bez tebe. Jen doufám, že z toho nezačneš veršovat o erotice jako tvůj padawan, když má čehosi nedostatek nebo spíš přebytek něčeho jiného. Máš-li potřebu pomáhat trpícím, proč to konečně neuděláš, místo abys o tom blekotal na blogu? Je to na tobě.

2 0
možnosti
K

Kytt01

27. 11. 2011 15:46
smím to tedy shrnout?

Pan Hassan publikoval neautorizovaný rozhovor, ze kterého je možná patrné to, co si myslí on sám, ale nikdo z něj neví, co si myslí protistrana, totiž pan Mach, jehož odpovědi pan Hassan zfalšoval. Tudíž texty pana Hassana už nemohu číst, neboť jde o velice nekvalitní fikci ještě méně kvalitního autora. 2. Pan Hassan slíbil poskytnout audiozáznam rozhovoru s p.Machem. Ani tuto dohodu nedodržel. Je tedy navíc ještě lhářem. 3.Idnes činnost pana Hassana dlouhodobě podporuje, pročež iDnes už taky číst nemohu. Nepodporuju lháře a rasisty. 4. Pan Hassan byl těžce setřen rovněž panem Okamurou, vůči jehož etnicitě a zkušenostem s xenofobií a "rasismem" se velice ostře vymezil, čímž v podstatě provedl rasistický útok. Viz Parlamentní listy. Zkrátka: nevím, o co panu Hassanovi a iDnesu jde, ale vypadá to, že jejich snahy ponesou přesně opačné ovoce.

4 0
možnosti
TP

assco

26. 11. 2011 21:40
Zákony jsou celospolečenské návody jak se chovat, přesněji

jaké kriteria používá většina pro výraz nepřípustné chování. A v míře trestů pak hodnocení v jaké míře takové chování za nepřípustné považuje. Na čem se většina usnesla jednotlivec se snaží obejít. Každý má jasno ve chvíli kdy odsuzuje někoho kdo podvedl stát na daních. Každý ale hledá malé skulinky které s vědomím toho, "že to se nesmí" využívá... Chceme kvůli tomu zrušit daňové zákony? Jistě ne. Myšlenka, že je vhodné rušit zákony protože nám nevyhovují nebo je obcházíme je v podstatě zrušením demokracie. Já osobně Hassanovi fandím a je mi jedno, kým je nebo jaké dělá povolání. Ostatně učitel co strká nos do politiky zjevně také není žádné terno. Svobodným jde o svobodu, to jistě. O svobodu úzké skupiny lidí bez ohledu na potlačení svobod jiných. A vy kdo to tu podporujete to činíte jedině proto, že prozatím není omezována svoboda Vaše. Prozatím vážení, prozatím....

2 0
možnosti
K-NFBA

Kubrt - nálev fuč, budu adminem

26. 11. 2011 22:30
Re: Zákony jsou celospolečenské návody jak se chovat, přesněji

Ano - nějaké konkrétní zrušit, pakliže realita ukazuje, že jsou reálně k ničemu a lehce obejitelné. Přestaňte pořád "bojovat" a hledejme řešení win - win. Hledejme řešení, které s problémem pohne, což vaše šperkování reálně (už dnes) nefungujícího není (podle mého názoru). Zákon má v podstatě smysl, když je účinný, když už nic jiného (je pak druhá věc, jak se jeví dobrý nebo nedobrý).

Učitel do politiky - jaká je nutná kvalifikace o možnost aspoň projevovat zájem o věci veřejné a jejich změnu nejen tlacháním na netu ?

Co podporujete Vy ? Nic jiného, než potlačování svobody jiných v opačném gardu a to tak, že ne prozatím, ale nejlépe rovnou hned.

Hassan - nejde o povolání nebo jaký je míšenec, podstatné je, že opakovaně ukazuje, že je křivák a nejde jen o záležitost kolem P. Macha. Pak tedy blahopřeji a připomeňte se o hamburger, zasloužíte si ho ..... :-)

2 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

26. 11. 2011 21:24
to je duel mezi dvěma extrémy

je tu šance i pro normální názory, nebo jsme přešli definitivně na digitální média....buď 0 nebo 1;-D

2 0
možnosti
SS

albertan_bear

26. 11. 2011 22:13
Re: to je duel mezi dvěma extrémy

Byla by, kdyby Hassan dodrzel slovo a povesil na net zaznam rozhovoru jak slibil ... Do te doby tu bude za prolhaneho ubozaka a podvodnika ...

2 0
možnosti
AP

Adamsite

26. 11. 2011 17:15
Hassane, jste lhář

Včera někdy po osmnácté hodině jste veřejně slíbil, že celý rozhovor uploadnete na youtube (údajně jej máte nahraný na diktafonu) aby si jej mohl každý poslechnout. Já vám věřil a nešel jsem kvůli tomu spát a zůstal jsem déle vzhůru, ačkoliv jsem druhý den (tj. dnes) musel vstávat ve čtyři hodiny ráno. Až tak moc jsem byl netrpělivý. A rozhovor na youtube dosud není. Proč lžete? Proč tvrdíte že něco uděláte a sám víte, že to není pravda? A proč vůbec pod svými články neotevíráte dikusi? Takový Matějka má diskusi všude otevřenou a ačkoliv mu skoro každý nadává, tak se snaží na každý příspěvek reagovat a snaží se argumentovat. A tvrdit o pět let starém Focusu Petra Macha že to je luxusní auto je opravdu komedie, takhle jsem se už hodně dlouho nezasmál. Podle mě bude nejlepší, když přestanete psát.

4 0
možnosti
DPC

Dr Perry Cox

26. 11. 2011 18:00
Re: Hassane, jste lhář

musí ten rozhovor napřed správně upravit

1 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.