Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kytt01

3. 11. 2011 16:06
ale jděte

aha, takže pan Hrebenar píše fotoblogy, publikuje recepty, píše pro menšiny, nebo nedejpanebože BÁSNĚ... :D A vono fakt jo, oni fakt musejí být tak ... :P Nebolí to? A kolik % z těch vámi zaujatých textů NENÍ na politická témata? Je mi líto, ale poměrně sprostě nám tu lžete. Ve vašich Zaujálech není nic z toho, co se tu snažíte jmenovat. Vaše vizitka. Normálního člověka beztak nezajímá vkus toho, jehož úkolem je jen a pouze cenzura blogu a diskusí. Nepovažuje ho za nic víc než stroj. A u strojů se jaksi nezajímá o barvu pleti nebo inteligenci... pouze si řekne, že byl chybně naprogramován. Čili zbytečný článek, zbytečné obhajování neobhájitelného. Zaujály jsou na zvedání čtenosti bez ohledu na obsah, téma či formu. Co na tom chcete okecávat a komu? Těm, co už před lety nepřišli na setkání s hlavním adminem, protože jim za to nestál? Odešlo odsud dost blogerů, hlavně kvůli vašim lžím. Co s tím něco udělat, místo toho, abyste nám vysvětlovali to nebo ono a zamotávali se do toho? :)

2 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

6. 10. 2011 17:46
A co je třeba tohle?

Asi z vrozené skromnosti se admini nezmiňují o další upoutávce na blogy - články, ve kterých upozorňují na blogy věnující se stejnému tématu. Poslední je Sbohem a díky za jablka, Steve...( http://info.blog.idnes.cz/c/213589/Sbohem%2Da%2Ddiky%2Dza%2Djablka%2DSteve.html ). Jenomže jim unikla maličkost - Jiří Krám publikoval stejný článek dvakrát - http://kram.blog.idnes.cz/c/213558/Sbohem-a-diky-za-jablka-Steve.html a http://kram.bigbloger.lidovky.cz/c/213560/Sbohem-a-diky-za-jablka-Steve.html . Rozdíl je jen jeden - na Lidovkách je povolena diskuze (vlastně je to tím, že diskuzi nelze zakázat).

Když Petr Zip Hájek dával přesměrování na Lidovky, byl potrestán vyhozením z iDnes. Jiří Krám je  za podobnou (vlastně daleko horší) věc propagován.

3 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

8. 10. 2011 1:36
Re: A co je třeba tohle?

Drahy Karle Drabku, jak jste si jiste povsiml, clanek o Steve Jobsovi, mel dve charakteristiky. 1) Inkriminovany clanek vysel na vas cas v 03:09 AM, coz neni zrovna bezny cas, stalo se tak, ze jsem chtel reagovat na smrt tohoto velikana, proto jsem take ZAMERNE na idnes nechal zrusenou diskusi, clanek jsem pak dal i Lidovky, protoze mam blogy dva a nekrolog neni neco v cem bych chtel prosazovat politicke cile, stejne tak mam od stredy zmeneny profil na twitteru, linkedin i facbeook na smutecni jablko, 2) clanek co se dostal do vyberu byl muj, ale to, ze redakce pouzila muj nazev (jez parafrazuje, jak vam asi nedostlo, legendarni knihu Douglase Adamse, Sbohem a diky za ryby), 3) Jestli si myslite, ze me v den smrti cloveka, ktery byl jednim z lidi jez jsem si nejvice vazil jsem resil s odpustenim blbosti jako zda to da idnes do vyberu, tak to svedci o vasi schopnosti vnimat dulezitost udalosti. JK

0 0
možnosti
C

Camino.

6. 10. 2011 6:14
Precetla jsem jeste jednou a dovolim se zeptat:

co to prosim znamena:  " upozornit na kvalitní texty (psané i pro menšinové publikum)", kdyz si to prelozim do nemciny nebo anglictiny, tak to zni temer, jako kdyz by se mela otevrit jeste dalsi rubrika: pro mensiny, ale kdo jsou ty mensiny?

Asi toho zadam moc;-)

1 0
možnosti
K

Kytt01

3. 11. 2011 16:15
Re: Precetla jsem jeste jednou a dovolim se zeptat:

mě tam zaujalo to slovo "kvalitní". Kvality totiž mohou být různé, dokonce kupodivu i záporné. Stejně tak jako když napíšu "hodnotný", znamená to, že ta věc má hodnotu především pro mě, pro můj subjekt. Takže by bylo dobré, kdyby autor toho článku doplnil, jaké kvality a jaké hodnoty má na mysli. Jak mám psát, aby to bylo adminy uznáno za kvalitní text? Ať mám jasno a nepinožím se s tím tady marně. :D

0 0
možnosti
VF

vaťák

5. 10. 2011 12:43
Díky.

Já osobně čtu více články z rubriky "Zaujalo nás". Takže se nenechejte znechutit a pokračujte v tom. A ještě jednou díky.

1 0
možnosti

turbosurf

5. 10. 2011 10:39
Nadpis článku nekoreluje s obsahem

Krom toho princip karem a pořadí v Zaujalo vás chápeme, akorát jde mimo naše vnímání, proč v Zaujalo nás, to jest adminy, kolikrát figurují takové pííííp, jaké tam figurují. Ale stačí uvést, že admini prostě mají takový vkus, tím je řečeno vše o vkusu adminů, my to pochopíme ;-D JŠ

4 0
možnosti
RH

richardhorak

5. 10. 2011 9:11
Líbí se mi to ...

Za sebe děkuji ... R^

0 0
možnosti
PK

pavel kula

5. 10. 2011 8:45
No to jste nám to vysvětlili.

Teď tedy ještě něco o tom, proč je jeden článek v Zaujalo nás a zároveň ve výběru na titulce. ASI VÁS TO ZAUJALO OPRAVDU HODNĚ :-/

3 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

5. 10. 2011 8:31
My víme, že jste dokonalí

... ale co třeba se podívat na SME, jak se dělá blog? 

Několik zdejších úspěchů: mcdonaldscup.blog.iDNES.cz - rubrika na liště pro pár čtenářů, blog Onadnes - mírně řečeno nepovedený projekt, navíc zbytečný, protože rubrika ONA je i na zdejším blogu, Studenti čtou a píší noviny je evidentně pod vedením Romea.cz,

Raději čtenářům vysvětlete, čím se provinili Petr Zip Hájek, Richard Limburský a další. Přečtěte si Jak pracovat s blogem a vysvětlete, proč neplníte ani to, co tam slibujete.

3 0
možnosti
C

Camino.

6. 10. 2011 6:07
Re: My víme, že jste dokonalí

Takze, skoda, odpovedi se nedockame. Zajima nas :" Raději čtenářům vysvětlete, čím se provinili Petr Zip Hájek, Richard

Limburský a další. Přečtěte si Jak pracovat s blogem a vysvětlete, proč

neplníte ani to, co tam slibujete."

1 0
možnosti
OU

5. 10. 2011 7:22
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
H

hayzlkocanda

5. 10. 2011 8:07
Re: článek o ničem

Ale tak musej se pochválit sami, nikdo jinej to za ně neudělá...

3 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 10. 2011 20:39
tu a tam mě něco z toho zaujme

většinou ale ne. Což u menšinového zaměření je v pořádku. Spíš mi tam nadbývají někteří profláklí lovci karmy. Ale nejde o život. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.