Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dedko

12. 10. 2009 16:47
Je to jen taková vzpomínka,

na padesátá léta. Kdy bylo rozhodnuto, že studenti povedou Brno. Jednoho dne najednou studenti řídili vše. Od tramvaje až po národní výbor, fabriky atd. Byla to taková komunistická vopičárna a já jsem si na ni vzpomněl při nadpisu tohoto článku.I tehdy, studenci psali noviny....:-)

0 0
možnosti
PH

petrph

12. 10. 2009 10:54
Samozřejmě je otázka

Proč by měli kreativní studenti čekat,  až MF Dnes z tisíců příspěvků, vybere ty, které budou osobité a zajímavé, když si můžou nejen na Idnes založit blog, a psát zajímavé články, s rychlou a širokou diskuzí čtenářů, popřípadě si sami založit vlastní web.

Vítězové tohoto projektu se dočkají toho, že jejich články výjdou jediného dne v MFDnes, někde na páté šesté straně straně , v rubrice čtenáři nám píší, někde v sousedství stížností na nevynášené odpadky, kdyý už často jejich téma ani nebude aktuální  Inu, věk informatiky...

0 0
možnosti
K

kytt

12. 10. 2009 15:33
Re: Samozřejmě je otázka

bohužel máte pravdu - je to navíc zneužívání studentské práce pro vytváření redakčního obsahu, což se v současné finanční situaci Mladé frontě náramně hodí do krámu. Klasikou pak je to, že si Mladá fronta sama výslovně stanovuje, že studentské příspěvky nemusejí být "formálně správné" - no ano, před vlastním prahem se těžko zametá... a mimochodem zástupce šéfredaktora před jeho přednáškou nejspíš nikdo neinformoval o způsobu, jakým se na českých univerzitách pracuje s každým vydáním tohoto deníku... (= vezmu noviny a hledám chyby, kterých se při sestavování čísla novináři zase dopustili). Mnohem líp by studenti Mladé frontě posloužili, kdyby nahradili ty korektory, kterých se redakce tak ochotně zbavily (viz ty "komenatáře" v tomhle článku). I blog na Idnesu je ošemetná věc - nemáte jistotu, že vás nezahrnou do svých chlubivých statistik nebo nebudou vaše příspěvky citovat...

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.