Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obcasnykomentator

6. 7. 2009 2:26
Tolik přehnaného sebevědomí...

Donedávna bylo nutné být na papíru, potom mít vlastní doménu. Kdežto dneska dostane blogger – mnohdy amatér zápolící se stylistikou ba i gramatikou – prostor na nejsledovanějším serveru a jeho jedinou starostí je napsat a odeslat. Poskytnutí takového atraktivního prostoru má velkou cenu. A jestli si někdo myslí, že iD a blogger vůči sobě stojí ve vyrovnaných pozicích, neboť první dodává prostor, druhý texty, může to platit jen u velmi malého množství pisatelů. Naprostá většina může být ráda, že publikační prostor vůbec dostává. Představa, že názory pana XY na to či ono jsou kdovíjakým mediálním trhákem, je směšná. Až se čtenáři nasytí přehršle blogových tlachů, nekorigovaných ani editorem, ani rozsahem a mnohdy ani soudností autorů, 15´ slávy většiny blogerů pomine a žít bude jenom kvalita. Ono nasycení pomalu nastává a redakce na to možná reaguje. Malou vadou na kráse je snad jenom to, že nedokvašení "profíci" z redakcí na tom se svým psaním mnohdy nejsou o moc lépe než lepší bloger.

0 0
možnosti

kraken

6. 7. 2009 17:56
Re: Tolik přehnaného sebevědomí...

ale vzdyt to je prece v poradku, ne?  Darwinismus v praxi. At se projevi kazdy, ti slabsi hold zajdou na ubyte (= bud odejdou nebo budou mit mensi ctenost). Ale za tech par dobrych to stoji. Tak kde mate problem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.