Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

transalp96

15. 6. 2009 10:10
Pani, to je dilko tenhle clanecek...

Uz mi v nem chybi je klid na praci a ztroskotanci a samozvanci...A tohle koste by melo kultivovat nasi politickou scenuRv

0 0
možnosti

Pražák

9. 6. 2009 11:12
Škoda slov, Topolánek jiný nebude

Mně se nelíbí, jak nám ex-předseda vlády lže. První den  vše popřel, nahatý s nahou ženou nikdy a nikde nebyl. Pak zase ano, ale ne nahatý, pak ne, pak zase ano, ale šlo o fotomontáž, a nakonec přišel s tím, že vše zorganizovala kvůli volbám světová levice. To by ovšem Berlusconi musel být levičák jak Brno. - Topolánek totiž zapomněl, že aféru otevřel právě Berlusconi. To když se minulý týden pochlubil, že soud mu vyhověl a zakázal v Itálii publikovat uvedené snímky. Bez jeho hlouposti by se svět o českém hanbáči nedověděl.

Horší ovšem je, že Berlusconi má pověst mafiána a všehoschopného grázlíka NEJEN v Itálii, ale v celé Evropě. A vůbec to není náhoda, že do své pompézní vily - kam si nechává armádními letadly dopravovat milenky - pozval právě Topolánka s Dalíkem a že náš předseda vlády i se svým obdivovatelem nacisticko-mafiánského Bormanna jeho pozvání přijali - jiní evropští politici by nepřijeli. Opravuji: Jiní slušní evropští politici by nepřijeli. Právě proto, že jsou slušní.

0 0
možnosti

Pražák

9. 6. 2009 11:12
Re: Škoda slov, Topolánek jiný nebude

Paní Talmanová si ve svém svatém rozhořčení zřejmě neuvědomuje, jak se dobrovolně ztrapnila, když Borůvkové píše:  „fotografie… je samozřejmě fotomontáž. Ujišťuji Vás, Aleno Borůvková, že o TOM(!) VÍM ROZHODNĚ VÍCE než Vy.“ – Rád tomu věřím, paní Talmanová, vždyť milenkou pana Topolánka, která – řekněme to na rovimu - s ním spala a spí i přesto, že milenec má manželku a děti, jste Vy, a ne Alena Borůvková.

0 0
možnosti

Slaine55

9. 6. 2009 7:25
... chyťte zloděje"?? To je ale trapnost!

Nejen že mi je opravdu jedno, že někdo se peleší s děvkama, ale že pak druhým říká, že by to dělat neměli. To mě štve! Jsme tak pokrytečtí. My, Češi... Hlavně přesně víme, co má soused na talíři. Ale bordel ve vlastním domě je vpořádku. Začněme u sebe, a teprve pak pokračujme dál...

0 0
možnosti

brnl

8. 6. 2009 19:05
No jo, tož bych se zeptal

kdo může tak věřit dámě které nevadí že muž s kterým žije a má dítě je zcela nespolehlivý člověk jako partner,  manžel a otec dětí, člověk který hrubě porušuje dopravní  předpisy a ohrožuje tak spoluobčany i jejich děti, buran který na druhé straně útočí fyzicky na bezbranné fotografy kteří prý focením ohrožují jeho potomka, nemrava který lež považuje za naprosto normální. Je takové přísloví které opravdu platí, že vrána k vráně sedá, těžko u takovýchle lidí věřit že zrovna teď se rozhodli mluvit pravdu ohledně nějaké fotomontáže. :-)

0 0
možnosti

Lucpuc

8. 6. 2009 18:35
..

Cenzore, dneska je to šichta jak v dolech co? :o)))))

0 0
možnosti

Aaron71

8. 6. 2009 17:17
Kdo to je?

Talmanová, Borůvková, Berlusconi? Kdo se o ně zajímá? Robert Rosenberg?;-)

0 0
možnosti

mattiCZ

9. 6. 2009 17:46
Re: Kdo to je?

;-D

0 0
možnosti

Jára1

8. 6. 2009 17:15
Orgie.

 Pochopte to Talmanová to přece musí zpochybnit.

0 0
možnosti

Hynek II.

8. 6. 2009 17:12
všichni v plavkách, jen Topol nahý

Zamyslete se prosím..... ;-)

0 0
možnosti

Slaine55

9. 6. 2009 7:28
Re: všichni v plavkách, jen Topol nahý

No a co? Co je vám po tom? Mělo by se řešit, zda za naše peníze a tím to koprozatím končí!

0 0
možnosti

ecoca

8. 6. 2009 16:58
Nicotné hádky o ničem

Někdo tady psal, že autorka článku je inteligentní, atd... dáma. Ještě z dob, kdy nebyla milenkou pana Topolánka si pamatuji, že vždy, když vystoupila veřejně v médiích, pobavila mne svou naivitou a pokaždé nezklamala a dokázala, že to první označení tedy u této osoby rozhodně neplatí. Atraktivní možná, to je také vše. Její bezprostřední reakce na cokoli mnohdy nedávají ani "hlavu", natož pak "patu".Dokazuje to i svým postojem k tomuto problému - tím, že to vůbec řeší.

Mohu Vám ale slečno či paní Talmanová říci, že tentokrát s vámi souhlasím, i když já o tom nic nevím a ani bych tedy nechtěla. Ty údajné fotomontáže dělají opravdu pana bývalého předsedu vlády mnohem atraktivnějším, než ve skutečnosti je, takže v tomto vám věřím, že to jsou fotomontáže a díky bohu za ně, kdo by se totiž krom vás chtěl dívat na reál - asi málokdo...;-)

0 0
možnosti

Lisen

8. 6. 2009 16:15
Talmanová s Borůvkovou se přou nad fotkami - je to jeho?

Je to velice jednoduché: předseda vlády žádné relevantní zěmě nemá žádné soukromí. Je to úvazek na 24 hodin denně. Pokud to neumí pochopit - má se vrátit k rýsovacímu prknu, tam nebude ČR dělat ostudu.;-D

0 0
možnosti

Fellow from Volunteer Park

8. 6. 2009 16:20
Re: Talmanová s Borůvkovou se přou nad fotkami - je to jeho?

Nevím k jakému rýsovacímu prknu, pan Topolánek byl pokud vím guma - nebo spíš pošťák na vojně, pak si hrál na ekonomického odborníka, pak na podnikatele, ale jediné co tento pán opravdu je, je HULVÁT.

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.