Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doa

18. 5. 2011 15:30
Otevírat nebo neotevírat diskuze?

To by mě docela zajímalo, zda je lepší diskuze otvírat nebo ne a nebo jak se rozhodnout. Kdykoli píšu článek, je tohle pro mě velké dilema. Někde jsem četla názor, že neotevřít diskuzi je špatné, protože autor se chce jen vypsat a vůbec ho nezajímají názory jiných lidí. A to mě docela zajímá. Úroveň diskuzí mě ale štve. Lidé akorát obviňují autory z hlouposti. Však nikdo učený z nebe nespadl. Blogy jsou o názorech a ne o inteligenci nebo vzdělání, ne?

Diskuze nejsou vůbec konstruktivní. Diskutéři často ani o diskuzi nestojí...prostě chtějí jen urážet... A zajímavé je, že to je u nás běžné, ale na zahraničních servrech se lidé umí bavit i pěkně... u nás spíše ne. Proč? Pěkná diskuze u nás = zázrak.

0 0
možnosti

david7272

3. 1. 2010 14:14
no

ono by jste na to ani neměli soudit se ze všema, a co znamená soudit se??  to je vlastně takové žalování a dělají to lidi, kteří už od školky stáli v koutku a natahovali, při sebemenším úšklebku od ostatních a je jedno, že si ted hrají na silné jedince a jsou třeba politikem, redaktorem....

0 0
možnosti

lejnok

31. 12. 2009 14:46
Eichler

no, jak se říká: poturčenec horší Turka

0 0
možnosti

Rudý bolševický nok

25. 10. 2009 10:03
To je ale úroveň

dojemná reportáž o jednom náročném pracovním dni "cenzora". Kdo by to byl řekl, že dvacet let po sametové revoluci bude tohle "zaměstnání" ještě existovat. Oni si teda říkají administrátoři, pro mě jsou to spíš ideologičtí fízlové. A jejich kvalifikace pro tuto náročnou a zodpovědnou práci, k tomu stačí být třeba jen gramotný cikán.

0 0
možnosti

hnupobijce

23. 10. 2009 20:29
Pro nechapajici

proc lide dnes otevrene nereknou svuj nazor ... za levicovy nazor by sklidili posmesky ... nepomuze vam ani skvele vzdelani, moralka ... proste jste v dnesnim rezimu odepsan jako blbec, nebo komunisticka svine a vrah i kdyz s komunizmem nic nemate.A kdyz mate bezne zamestnani ... tak jste zesmesnen a odepsan uplne.Kdyz se naproti tomu hlasite k tzv.pravici, jste spolecensky vysoko, na vysi ikdyz jste skladnik, protoze se jiste snazite zlepsit svoji pozici a nejste tak jako levicovy volic - skladnik "nemakacenko jenz z prace hned specha do hospody a vse chce zadarmo".Proste dnesni spolecnost ovladli lide s urcitou ideologii,maji jak ekonomickou a medialni moc a jsou absolutne netolerantni k nazorum jinym.Novodobi zlatokopove, pravi parazite,nemakacenka jimz nejde o budovani lidske spolecnosti ale o prizivovani se na jeji ukor.Toto neni svobodna spolecnost pro vyjadreni sveho nazoru jestli zrovna nepapouskujete zakl. teze nyni vladnouci ideologie.Proc na sebe nechat zbytecne plyvat ?

0 0
možnosti

akademik Richard

11. 5. 2009 12:15
velmi zertovne

cenzor place ;-D komunisticky vrah o moralce kaze nebo jak to bylo?

0 0
možnosti

Milan_Seliga

5. 3. 2009 6:14
Jiri Fiala

Uplne jste zapomneli na recesistu a obstarozitniho puritana Jiriho Fialu :( na osobni setkani by jiste pristoupil a ukazal by se jako elegantni a mily pan... obcas je treba trochu sverazneho humoru, kdo by taky mohl brat slova psane style: "otyla chlupata pelesnice" vazne? :)

0 0
možnosti

Humprey sir

4. 3. 2009 2:20
No ba

;-D;-D;-D

tak pěkně děkuju teda ;-D

Ale jak vidím bídáka Macuru Madqwerta, letí můj nick do čistírny...

0 0
možnosti

Qíteček

4. 3. 2009 0:27
Jeden ze života...

0 0
možnosti

Qíteček

4. 3. 2009 0:42
Re: Jeden ze života...

Sorry, enter. Vyšel článek, čerstvej. Už nevím o čem, ňákej pátek z5, asi ňákej diskriminovanej se předved jako obstojnej kriminálník. Ten článek jsem si přečet, a páč tam byl jen pár minut, byla eště zcela prázdná diskuse. Taxem si dovolil zcela v souladu s Kodexem napsat  absolutně nezávadný příspěvek, a světe div se... Nedorazil. Omlouváme... slušným... zrušili... velkému množství... jednotlivě.

Samozřejmě netuším, co vedlo službu konajícího cenzora ke smazání prázdné diskuse, páč se ani neobtěžoval odpovědět na mejl. Z tohoto pohledu se mi tento článek jeví jako hodně tendenční až zmanipulovaný.

0 0
možnosti

Vikina

28. 2. 2009 13:32
Snad byste se,

vy novodobí inkvizitoři z IDnesu měli domluvit. Jeden tady maže, ač k tomu nemá jediný důvod, druhý tam je schopen příspěvky vrátit, aby se po dnu zase vytratily všechny příspěvky za celý den. Jděte do háje, chytrolíni. Co kdybyste vyhodili z vaší stáje jednu vaši VIP blogerku, která píše zásadně nenávistné prolhané články, které dokonce porušují i zákony této země? To vám nevadí, ale když tady pochválím dokonce virtuální blogerku, že se mi líbí, tak mi to smažete. A ještě máte tu drzost si na sebe napsat jakýsi oslavný článek, kde jste za ty nejhodnější a nejtolerantnější. Ptát se vás, jestli se nestydíte, je asi zbytečné.

0 0
možnosti

Vikina

28. 2. 2009 14:33
Re: Snad byste se,

jémine, omlouvám se, to patřilo pod jiný článek.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS