Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jyy

4. 8. 2010 23:41
Landa je komerční dechovka pro masy mladších nedouků.

Znáte Boba Dylana ? Skoro každý, kdo v historii rocku a folku, i popu něco znamená, nebo se o významnost aspoň pokoušel, nazpíval nějakou jeho píseň daleko lépe než autor. Správně intonoval. Nehrál pokaždé jinak, neměnil tempo během skladby. Záleželo mu na notách. Nejsem hudebně vzdělán, abych to přesně popsal.  

Na první, druhý i třetí pohled.

OFŠEM, to co mistr zahrál sám a svým neopakovatelným způsobem zazpíval, nikdy nikdo nepřekonal. Určitě se spousta "kritiků" rozepsala pro i proti.

BD je určitě rád, že ......, že se už neví....Zprasení KK je obrovské, ale pořád ho někdo hraje a tak si na něj, alespoň pamětníci, zaplaťpámbu, mohou vzpomenout. Mladí jsou jinde.

V lednu 89 dcera ve školce zpívala Náměšť, bylo mi domluveno. Byl jsem skoro rád, že KK se jí tehdy moc nelíbil.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

1. 9. 2009 19:17
P..Mecak to ma blby,vi ze ke korytu MU NIKDO MANDAT NEDA !

Jo kdyby byl takhle DOKTOR JAKO DOKTOR PREBEHLIK POHANKA. MOHL SI ASPON UZAKONIT A ZLEGALIZOVAT UPLATKY DO KAPSY.SKODA.

0 0
možnosti
PJ

pejo

22. 6. 2009 23:18
Reakce na Nekrolog

Pane Havránku, pane Havránku, Vy jste před 40 lety bezpečně poznal, že Walda je mizerný herec?  Neupírám Vám Váš názor, ale to jste trochu přehnal. Pokud si já dobře pamatuji, tak hraní v tehdejších hrách na prknech Semaforu a Rokoka se omezovalo na nenáročné přechody mezi jednotlivými písničkami a nikdo od nikoho nečekal, že bude svědkem uměleckých výkonů jako např. v Národním divadle. A myslím, že svůj herecké umění přesvědčivě dokázal i v pozdějších letech v mnoha filmech. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.