Bloger roku 2016 má své vítěze, jsou jimi Ladislav Větvička a Marta Kučíková

Je dohlasováno a hlasy sečteny. Kdo stojí na pomyslných stupních vítězů? Je mezi výherci i váš favorit?

V kategorii Bloger roku své loňské vítězství obhájil Ladislav Větvička:

1. Ladislav Větvička2. Petr Hannig 
3. Jaromír Šiša

Loňskou vítězku kategorie Blogerka roku Markétu Šichtařovou letos "předběhla" Marta Kučíková:

1.  Marta Kučíková 
2.  Markéta Šichtařová3.  Zuzka Součková 

A konečně ve třetí kategorii Nováček roku jste svými hlasy poslali na první tři místa Sylvu Heidlerovou, Tomáše Vyorala a Moniku Pilloni.

1. Sylva Heidlerová2. Tomáš Vyoral 
3. Monika Pillonni

Chybí vám tu jedna z kategorií? Máte pravdu! K 10. narozeninám blogu jsme slíbili i vyhlášení BLOGERA DESETILETÍ, kterého jako jediného nevybírali čtenáři, ale tým administrátorů. A kdo se jím stal?

Po urputných diskusích a napínavém průběhu hlasování nakonec bodovací tabulka ukázala jasný výsledek: blogerem, respektive blogerkou desetiletí se stává MARTA KUČÍKOVÁ, která tak letos nezíská jednu, ale rovnou dvě ocenění.  

Jako každý rok blogeři hráli o ceny - letos vítězové jednotlivých kategorií získají hodnotné ceny od nakladatelství ALBARTOS MEDIA.

Na balíčky s cenami od MOBIL.CZ se ale může těšit také desítka těch hlasujících, kteří se zúčastnili nominační fáze i finále. Informaci o tom, koho jsme vylosovali, přineseme v samostatném článku.

Všem výhercům gratulujeme a těšíme se, že se nejen s vámi potkáme na oficiálním vyhlašování. To proběhne 5. května v restauraci Zubajda (více informací najdete zde).

 

Než však skončíme s vyhlašováním, oceňováním a všeobecným veselím, považujeme za nutné se vypořádat i s věcí, která není tak příjemná jako všechno to, co jsme právě popsali. Takřka po celou dobu trvání ankety, tedy i u nominací, jsme zaznamenali stovky pokusů o to, anketu ovlivnit ve prospěch některého z blogerů, a to ne příliš fér prostředky. Snaha o ovlivnění přicházela zvenčí i zevnitř blogerské komunity, a to, že výsledky zveřejňujeme se zpožděním, je důsledek skutečnosti, že jsme byli nuceni trávit mnoho hodin tím, že jsme odpočítávali podvodné hlasy. Chceme říct, že si vážíme každého hlasu, který přišel fér způsobem, a byly jich desítky tisíc. Každý další hlas, který fér nebyl, ale škodí nejen nám, ale také všem blogerům, kteří přišli o možnost průběžného sledování stavu, jež jsme byli nuceni kvůli pokusům o podvody vypnout.

Děkujeme všem, kdo hráli fair play. Je skvělé, že po deseti letech je vás tolik a že je vás absolutní většina. Děkujeme za to, že píšete. Děkujeme za to, že soutěžíte. To vy děláte blog blogem a i díky vám jsme mohli vyhlásit blogera desetiletí, což je na českém internetu unikátní věc. 

 

 

 

Vaši admini
Patrik Banga, Petra Bangová, Tereza Boehmová a Tereza Janků

Autor: Blog Info | středa 26.4.2017 10:06 | karma článku: 30,96 | přečteno: 8910x
  • Další články autora

Blog Info

A já blbec nechtěl radar v Brdech...

24.2.2022 v 9:43 | Karma: 27,47
  • Počet článků 758
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.