Startuje Bloger roku 2016. Hlasujte pro své oblíbené blogery a vyhrajte!

Už po desáté vyhlašujeme soutěž o nejlepšího, nejoblíbenějšího, prostě TOP blogera roku a i tentokrát s blogery můžou soutěžit i ti, jejichž hlasy nakonec rozhodnou. Na hlasující totiž čeká 10 balíčků s věcnými cenami. 

Historicky prvními vítězi se v roce 2007 stali Eva Palotto a Rudolf Havlík. Těžko věřit, že od té doby uplynulo už deset let. Posledními vítězi jsou zase Markéta Šichtařová a Ladislav Větvička, těsně následováni dřívějším vítězem Františkem Matějkou. V kategorii blogerka roku se loni na druhém místě ocitla Zuzana Hubeňáková. Dokáže je někdo letos porazit? O tom rozhodnete vy, čtenáři. 

Stejně jako v minulých letech proběhne soutěž ve dvou fázích. V prvním - nominačním kole vyberou čtenáři iDNES.cz své favority pro finále, ve finále se pak utká o přízeň všech čtenářů desítka těch, jimž čtenáři poslali nejvíce nominačních hlasů.  

Jak dát hlas svému favoritovi? Otevřete si kterýkoli jeho článek - hlasovací tlačítko najdete na konci článku. 

Ucházet se o přízeň čtenářů budou všichni blogeři tentokrát ve třech různých kategoriích. Muži budou usilovat o vítězství v kategorii Bloger roku, ženy v kategorii Blogerka roku. Třetí a poslední kategorií je Nováček roku, tedy jeden z blogerů registrovaných po 01. 01. 2016, který dokázal v loňském roce prorazit. Jednou speciální kategorií spojenou s desátými narozeninami blogu iDNES.cz bude Bloger desetiletí. Toho (nebo tu) vyhlásí po vnitřním hlasování redakce blogů iDNES.cz. 

*

 

                                                        Bloger roku 2016

Nominační kolo: 21. 3. - 03. 4. 2017        

Finále: 10. 04 - 24. 04. 2017

Kategorie:
Bloger roku, Blogerka roku 
Nováček roku

Ceny pro hlasující dodává:

*

 

*

Pokud budete hlasovat v obou fázích ankety (tedy v nominační části i ve finále), pak vás zařadíme do slosování o deset balíčků s věcnými cenami. V každé kategorii je možné nominovat tři blogery či blogerky, můžete tedy při hlasování poněkud více rozepnout křídla své přízně. Udělit nominační hlas svému oblíbenému blogerovi či blogerce můžete z kteréhokoli jejich článku. Nekorektní hlasy budou vyškrtnuty. Do hlasování nebudou počítány hlasy pro blogery, kteří jsou rozhodnutím redakce nebo z vlastního rozhodnutí mimo hlavní stranu blogu a hlasy pro blogy administrátorů,  

O ceny nehrají jen hlasující. Hrají o ně i samotní blogeři. Vítězové jednotlivých kategorií totiž získají hodnotné ceny od nakladatelství ALBARTOS MEDIA.

Nominační kolo startuje v úterý 21. března 2017 ve 13:00 hod. a končí v pondělí 3. dubna 2017 o půlnoci. Finálové kolo vyhlásíme po sečtení hlasů z nominací, a to od pondělí 10. dubna 2017. Hlasování končí v pondělí 24. dubna 2017. 

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen blogerům i vylosovaným hlasujícím se odehraje přibližně tři týdny po skončení soutěže. Místo a čas upřesníme později. 

Takto vypadá nominační tlačítko. Najdete ho od dnešní třinácté hodiny pod každým článkem na blogu. 

Nominační tlačítko

 

Podpořte svého favorita! 

Vaši admini

 

 

Autor: Blog Info | úterý 21.3.2017 9:58 | karma článku: 20,06 | přečteno: 3492x
  • Další články autora

Blog Info

A já blbec nechtěl radar v Brdech...

24.2.2022 v 9:43 | Karma: 27,47
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.