Blog Info

Na lavičce s Davidem Vlkem

28. 11. 2016 9:00:00
Blogy prý píše proto, aby si u něj lidé odpočinuli. On sám jako podnikatel a zapálený bloger moc odpočívat nemůže: když totiž nepracuje a nevěnuje se rodině, přemýšlí o textech na blog. Ty často píše i o manželce

Ta mu ale psaní o některých tématech nechce dovolit. Poslouchá ji? A o čem by měla být jeho kniha?

Po první zkušenosti s talk show už jsme tak nějak tušili, co nás vlastně čeká. Co jsme však nečekali, byly rozmary počasí, naprosto nerespektující předpověď. Když už byl David Vlk v Praze, která je pro něj na druhém konci republiky, nemohli jsme ho nechat mrznout na lavičce v parku. Čaj s Terezou Janků si tedy vypil na pohodlnější lavičce, a hlavně v teple. A že to bude legrace, to bylo jasné od začátku. Zejména když David začal vyprávět o své zkušenosti s testem plodnosti, ne zcela nepodobné německým soft erotickým filmům. Došlo ale i na vážnější témata. Třeba na naštvanost lidí v diskusích. David to okomentoval po svém. Jak? Podívejte se.

Dalším hostem pořadu Na lavičce bude František Matějka. Pokud se ho chcete na něco zeptat, svou otázku můžete položit na admin.blog@idnes.cz nebo tady v diskusi. Otázky je možné pokládat jen do pátku 9. prosince, 23:59.

Těšíme se na viděnou!

Patrik Banga & Tereza Janků

PS: Na základě vašich reakcí na délku pořadu jsme publikovali tady na blogu delší verzi. Kdo nemá tolik času, může si pustit kratší verzi TADY.

Autor: Blog Info | karma: 24.71 | přečteno: 3221 ×
Poslední články autora