Hlavním vítězem je Donald Trump. Hlavním poraženým média

9. 11. 2016 15:50:59
Ještě v noci se zdálo, že Amerika má nakročeno k dalším létům s prezidentem z tábora demokratů v čele. Donald Trump ale vyhrál navzdory levnější kampani, nepřízni značné části médií i volebním průzkumům. Co na to blogeři iDNES.cz?

Petr Polák
Petr Polák

.

Vyhrál Donald Trump. Občané, radujme se!

Donald Trump vyhrál americké prezidentské volby. Volba nebyla těsná, jak se obecně předpokládalo, ale jedná se o( dá se říci ) drtivé vítězství. Co z této volby amerických občanů vyplývá a o čem tato volba svědčí?

.

.

Josef Nožička
Josef Nožička

.

.Volby v USA: vítězem Trump, hlavním poraženým média

Jak už asi všichni zaregistrovali, vítězem amerických prezidentských voleb se stal republikánský kandidát Donald Trump, který porazil téměř všemi průzkumy favorizovanou Hillary Clintonovou.

.

.

Vítězslav Kremlík
Vítězslav Kremlík

.

Trumpova klimatická kontrarevoluce

Zdá se, že předpovědní modely politických analytiků jsou stejně „kvalitní“ jako modely v klimatologii. Předpovídali, že Británie zůstane v EU. Ale přišel Brexit. Předpovídali vítězství Hillary. Ale zvítězil Donald.

.

.

David Wiltsch
David Wiltsch

.
Donald Trump americkým králem. Tak tohle iluminátům trošku nevyšlo.

Americké volby skončily a výsledek je nám znám. Konspirátory asi moc nepotěší. Americkým prezidentem se totiž stává Donald Trump. Jak toto zapadá do plánu ilumnátů v budování NWO, to nechť mi někdo vysvětlí.

.

.

Jiří Čumpelík
Jiří Čumpelík

.

Tu mikinu s velkým nápisem USA na hrudi si asi vyperu

Frajeřina, k dráždění komunistických funkcionářů, když jsem byl o 30 let mladší. V minulých letech jsem se styděl vzít si ji mezi lidi, protože těch mrtvých bylo za politikou USA příliš mnoho a tak slouží pouze k práci na zahradě.

.

.

Ivana Haslingerová
Ivana Haslingerová

.

Den 9. listopad 2016 vytvořil naději pro novou budoucnost nejen USA, ale celého světa

I přes europeisticky zkreslované informace našich tzv. veřejnoprávních médií jsme vítězství Donalda Trumpa s nadějí v lepší budoucnost nejen USA, ale i celého světa, čekali.

.

.

Tomáš Pícl
Tomáš Pícl

.

Jak bude kavárna oslavovat vítězství Trumpa

Facebook se sice od rána baví na účet nejkomičtějších exponentů kavárenské a pravdoláskařské scény, není třeba se ale obávat, že by tyto citlivé duše nedokázaly vítězství Donalda Trumpa v amerických volbách vstřebat.

.

.

Michal Bartůněk
Michal Bartůněk

.
Američané musí Hillary opravdu nenávidět aneb Jak prohrát neprohratelné

Američané musí Clintonovou opravdu nenávidět. Jinak si nedovedu vysvětlit, jak je možné, že i přes masivní podporu politiků, médií, showbyznysu a větší finanční možnosti, dokázala prohrát s někým jako je Donald Trump.

.

.

Libor Popovský
Libor Popovský

.

Dopis Donaldu Trumpovi

Moje blahopřání a poděkování panu Donaldu Trumpovi. Co cítím a za co jsem mu vděčný. Dopis, který si Donald Trump nikdy nepřečte, ale to nevadí.

.

.

article_photo
(Lucie Paseková)

.

Proč vyhrál?

US je daleko, přesto tím žijeme. Když vidím zhrzené výrazy dnešních komentátorů a moderátorů, slyším ty zlomené a rezignované hlasy.. ..říkám si, že je fakt dobře, že vyhrál ten sexistický čuňas. A jak je možné, že vyhrál?

.

.

Zdeněk Král
Zdeněk Král

.

V USA vyhrál Zeman. Americká kavárna zešílí

Navzdory nechutné mediální masáži si většina Američanů zvolila toho zlého nekorektního prokremlovského burana. Nepřipomíná vám to něco?

.

.

Libuse Palkova
Libuse Palkova

.

Kačer Donald v Bílém domě

Tuto poplašnou zprávu mi před chvílí volala moje osmdesátiletá nedoslýchavá babička, která se přes svůj vysoký věk zajímá o vše: přes politiku a celosvětové dění až po módní trendy a bulvár

.

.

Dana Emingerová
Dana Emingerová

.

Alespoň v něčem jsme my Češi předstihli Ameriku... Vlastně jsme takoví průkopníci.

Zatímco The New York Times píší, že „vzhledem ke křehkému stavu světa je povýšení nezodpovědného a nevzdělaného muže, jemuž radí špatní lidé, na vůdce národa je velmi špatná zpráva“, náš Hrad se raduje.

.

.

Pavel Šrámek
Pavel Šrámek

.

Američané chtěli změnu, tak ji mají

Rád bych upřímně pogratuloval Donaldu Trumpovi. Po 8 letech demokratického prezidenta přichází střídání stráží a úřadu se ujímá republikán.

.

.

Martin Faltýn
Martin Faltýn

.

Miláčkové Clintonové jsou bez sebe

Nastal čas si nalít čistého vína. Donald Trump zvítězil - navzdory soustavné mediální štvanici, navzdory všem mediálním komentátorům, většině prognostiků a jiným ...

.

.

Jiří Turner
Jiří Turner

.

Konec rozdělení české společnosti. Sjednotitelé Zeman, Babiš, Putin, Trump

Radujme se, vítězství Donalda Trumpa nejen oslabí Ameriku, a tím posílí její konkurenty, ale bude mít zcela jistě sjednocující účinek na věčně rozhádanou českou společnost, která dosud musela volit mezi Východem a Západem.

.

.

Vladimír Kroupa
Vladimír Kroupa

.

Donald Trump prezidentem USA. Překvapení...?

Vlastně ani tak moc ne. Čím více se blížilo datum voleb, tím bylo i přes tvrzení a spíše zbožná přání mediální lobby jasné, že to paní Clintonová nebude mít vůbec lehké...

.

.

Eva Svobodová
Eva Svobodová

.

Vox populi-vox dei: nejlepší komentáře z FB k prezidentské volbě v USA

Zamávejte naposledy devadesátkám, pápá. Clintonovým, Albrightové, i Havlovi. Ode dneška je to definitivně historie. (Jan Zahradil)

.

.

Libor Čermák
Libor Čermák

.

Kam tak spěcháš, Trumpe kamaráde

„Kam tak spěcháš, Trumpe kamaráde, kam tak pospícháš?“ „Svěřím se ti k tomu, že do Bílého domu, že se mě tak blbě ptáš.

.

.

Vít Janša
Vít Janša

.

Kdo ještě prohrál?

Prohrála skutečně jen Hillary Clintonová? Volba amerického prezidenta má ještě jednoho poraženého. Mnohem globálnějšího, mocnějšího a většího. Kdo to je? Novinář!

.

.

Jan Hink
Jan Hink

.

Trump prezidentem - koukejte převléct kabáty

Všichni, kdo mu dodnes spílali nejhorších jmen, budou muset opět převléct kabáty, nebo z hrušky dolů. Převlečou se i mainstreamová média?

.

.

Olga Pavlíková
Olga Pavlíková

.

Donald to má kapse

Souzním s většinovým úsudkem komentátorů amerických voleb, totiž, že zvítězil hrubý populista. Celkově však tuto změnu hodnotím kladně.

.

.

David Dvořák
David Dvořák

.

.Hej, mainstreame ... máš opět problém.

Neporazitelná mašina po Brexitu opět prohrála. Tentokrát byla vyfutrována cca miliardou dolarů. Nestačilo to. Nestačilo, protože tou miliardou byla zabalena faleš, lež, přetvářka a pokrytectví.

.

.

Michael Pálka
Michael Pálka

.

.

Clintonová versus Trump...

Než tento můj článeček spatří světlo světa, bude v USA patrně rozhodnuto.A my se můžeme jenom bavit minulostí voleb a až směšným nadšením těch jednodušších Američanů pro jednoho či druhého kandidáta.

.

.

Martin Prášek
Martin Prášek

.

.

Světový den kyselých xichtů

Donald Trump získal křeslo prezidneta USA. Podle populátrního vtipu jest to první případ, kdy se bílý milionář s radostí bude stěhovat do státního bytu po černocovi.Já se však koukám po médiích a co nevidím. Podobnost s BREXITEM

.

.

Markéta Šichtařová
Markéta Šichtařová

.

Takže Trump? Začíná jízda z vršku.

Amerika si mohla vybrat mezi mizernou prezidentkou a mizerným prezidentem. Jak to tak ve středu brzy ráno vypadá, vybrala si mizerného prezidenta.

.

.

.

.

Michal Vimmer
Michal Vimmer

.

Velká americká lež končí

Babička měla velké oči, velké uši a pěkné tesáky, a chtěla chodit do práce tam co dědeček, než šel před 15 lety do důchodu. Všichni nám tvrdili, že je to ta nejlepší babička všech dob. Sice trochu stůně, ale ještě všem ukáže !

.

.

Jan Bartoň
Jan Bartoň

.

Překvapení Trump ?

Prezidentské volby se výrazně naklonily ve prospěch Donalda Trumpa. Je to opak toho, co se očekávalo podle předvolebních průzkumů. Byly cinknuté pro Hillary Clintonovou?

.

.

Autor: Blog Info | středa 9.11.2016 15:50 | karma článku: 21.64 | přečteno: 7890x

Další články blogera

Blog Info

Blogy projdou zásadní změnou, podívejte se jakou

Blogy na iDNES.cz budou mít zanedlouho sedmnácté narozeniny. A protože sedmnáct let je v prostředí internetu téměř dospělost, nastal čas změny. A když změna, tak zásadní. Vše se zjednoduší a zpřehlední.

25.3.2024 v 9:59 | Karma článku: 21.24 | Přečteno: 5280 | Diskuse

Blog Info

Soutěž hlasujících: Kdo se letos může těšit na cenu?

Jako každý rok nesoutěžili jen blogeři, soutěžili jste i vy - čtenáři a hlasující. Na koho se usmálo štěstí a může se těšit na knižní ceny od partnera ankety Bloger roku?

23.6.2023 v 10:59 | Karma článku: 8.87 | Přečteno: 446 | Diskuse

Blog Info

Fotovideoblog: Jak se předávaly ceny Bloger roku 2022

Ani letos jsme nemohli a nechtěli vynechat tradiční blogerský sraz. Sešli jsme se tentokrát v restauraci Žebeerková Kozlovna na pražském Smíchově. Kdo byl hvězdou večera a kdo získal letošní Cenu redakce? Podívejte se!

22.6.2023 v 7:50 | Karma článku: 17.78 | Přečteno: 1592 | Diskuse

Blog Info

Dohlasováno! Blogerkou roku Šichtařová. Vypravěčem roku se stal Jaromír Šiša!

Víc než šest tisíc hlasů, drtivé vítězství favoritů i drama do posledních vteřin v nové kategorii Vypravěč roku. Její vítěz, Jaromír Šiša, vyhrál před Dankou Štoflovou o jeden jediný hlas!

13.6.2023 v 9:28 | Karma článku: 34.58 | Přečteno: 8477 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.69 | Přečteno: 582 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 302 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse
Počet článků 758 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 7524

Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Facebook Blog iDnes


 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...