Blog Info

Blogeři Daniel Tomáš a Jaroslav Kvapil převzali ceny za nejlepší sportovní povídku

17. 10. 2016 13:28:24
Dva ze tří výherců: Daniel Tomáš (první místo) a Jaroslav Kvapil (třetí místo) přijali naše pozvání a dnes ráno v redakci iDNESu převzali ceny za nejlepší sportovní povídku. Druhé oceněné - Aleně Suchopárové- cena putuje poštou.

Ve velmi příjemné neformální atmosféře jsme se 17. října 2016 sešli v redakci iDNES.cz, abychom předali ceny výhercům povídkové soutěže, která probíhala na blogu celé léto a admini pak během září vybrali tři vítěze. Dva z nich si našli čas a přijeli převzít ceny osobně.

Připomeňme si ještě naposledy výherce a jejich oceněné povídky.

1. Místo Daniel Tomáš, povídka Zabít ho je málo
2. Místo Alena Suchopárová s povídkou Prostě jen běžet
3. Místo Jaroslav Kvapil s povídkou Diváci šíleli nadšením, když jsem běžel

Daniel Tomáš přijel v doprovodu přítelkyně a když jsme vyzvídali, jak u něj probíhá tvůrčí proces, vysvětlil nám, že píše s velkou lehkostí a psaní povídek mu nezabere příliš času. Některé dokonce stihne napsat i během pauzy v práci.

Jaroslav Kvapil je zkušený novinář a publicista, který je v novinách jako doma, přesto spolu s ostatními nepohrdl malou exkurzí v redakci a bavil všechny zajímavým vyprávěním ze své dlouholeté novinářské praxe.

Po oficiálním předání cen a povinném focení jsme ještě stihli společnou kávu a zákusky v nedaleké cukrárně, kam na poslední chvíli dorazila také organizátorka letní charitativní výzvy Veronika Šimáčková z AFOPU, která všechny podarovala malými dárky a připojila se ke gratulantům. AFOP (Ateliér fotografické praxe) také věnoval hlavní cenu do soutěže - kurz Základy fotografie v hodnotě 2000 Kč, na který se může těšit Daniel Tomáš. Alena Suchopárová doufejme, využije výhru - běh s profesionálním trenérem a Jaroslav Kvapil se může věnovat ukládání nových povídek a blogů na vyhraný powerbank či flashdisk s logem iDNES.cz.

Ještě jednou gratulujeme a děkujeme všem, co se zapojili do soutěže.

Jak předání vypadalo se můžete podívat v následující galerii:


Výherce první ceny Daniel Tomáš (Foto: Petr Topič Mafra.cz)

Ocenění (Jaroslav Kvapil a Daniel Tomáš) v obležení admistrátorů blogu: Patrika Bangy (vpravo), Terezy Boehmové a Terezy Janků (zcela vlevo) (Foto: Petr Topič, Mafra.cz)

Jaroslav Kvapil přebírá cenu z rukou administrátorky blogu iDNES.cz Terezy Boehmové (Foto: Petr Topič, Mafra.cz)

Vítězové pěkně pohromadě Daniel Tomáš (vpravo) a Jaroslav Kvapil (vlevo) (Foto: Petr Topič, Mafra.cz)

Po skončení oficialní části jsme si ještě na chvíli vyrazli popovídat do cukrárny. Zleva: Jaroslav Kvapil, Daniel Tomáš s přítelkyní, organizátorka charitativní výzvy V. Šimáčková a administrátoři T. Janků a P. Banga. (Foto: Tereza Boehmová)

Autor: Blog Info | karma: 17.30 | přečteno: 826 ×
Poslední články autora