Letní výzva i soutěž o sportovní povídku skončila, výherce vyhlásíme v říjnu

Děkujeme všem autorům i autorkám za zajímavé sportovní povídky do letní soutěže. Sešlo se jich během července a srpna celkem 46. Porota adminů blogu nyní během září vybere výherce, kterým na začátku října předá ceny. 

Přihlášené povídky si můžete přečíst v sekci Letní běh, kde najdete kromě povídek i 12 rozhovorů s účastníky charitativní běžecké výzvy, která probíhala paralelně s naší povídkovou soutěží.

Texty (46 kusů) budeme pečlivě hodnotit a na začátku října vyhlasíme a předáme ceny autorům třech, které se nám adminům (Patrik Banga, Tereza Janků, Tereza Boehmová, Petra Bangová) líbily nejvíce. 
Vítězky/vítezové získají:

1. cena: Fotokurz Základy fotografie věnované Ateliérem fotografické praxe v hodnotě 2000 Kč, navíc dárek - flashdisk s logem iDNES.cz

2. cena: Běžecký trénink s profesionálním trenérem, powerbank 5000 mAh, flashdisk s logem iDNES.cz

3. cena: Powerbank 5000 mAh, flashdisk s logem iDNES.cz

Děkujeme všem, kteří poslali sportovní povídky, i těm, kteří se zapojili sportem do Letní charitativní běžecké výzvy pro srdcařePeníze, které teď běžci, ale i neběžci (tedy kdokoliv chce pomoci) mohou posílat na transparentní účet 123131123/0600 variabilní symbol 123, jsou určeny na speciální výcvik asistenčního psa pro 5 letého autistického Filípka. Pes jemu i celé jeho rodině výrazně zjednoduší život.

Děkujeme blogerům i čtenářům za pomoc.

Pokud jste si nestihli přečíst rozhovory s blogery "patrony" výzvy,  které vycházely během trvání povídkové soutěže i výzvy, můžete to udělat i teď:
Letní běh: profil běžce: Romana PotocznéhoLetní běh: profil běžkyně Renaty FíkovéLetní běh: profil běžkyně Zuzany HubeňákovéLetní běh: profil běžce Daniela BartákaLetní běh: profil běžkyně Zuzany KocumovéLetní běh: profil běžce Pavla BandíkaLetní běh: profil běžce Patrika WaldhanseLetní běh: profil běžkyně Andrey PeldovéLetní běh: profil běžce Dušana ZapalačeLetní běh: profil běžkyně: Šárky SudovéLetní běh: profil běžkyně Zuzky SoučkovéLetní běh: profil běžkyně Veroniky Šimáčkové

Vaši admini

Autor: Blog Info | čtvrtek 1.9.2016 10:37 | karma článku: 20,15 | přečteno: 327x
  • Další články autora

Blog Info

A já blbec nechtěl radar v Brdech...

24.2.2022 v 9:43 | Karma: 27,47
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.